Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2334


És normal que quan l'Ajuntament de Capdepera duu a terme una actuació pugui ser criticat per diversos motius, encara que no tots els comentaris han de ser negatius, sobretot quan és del gust de la majoria dels assistents.

Sota els auspicis del departament d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera encapçalat per Tomeu Pascual i Jaume Faba, amb el suport de Rafael Fernández (batle) i Pedro Terrassa (regidor d'Esports), va tenir lloc, el mes d'abril, l'esdeveniment Capdepera Activa, dedicat a l'esport gabellí, incloent la nutrició, l'activitat física, el benestar, etc.

Per a la gala de l'esport gabellí (últim acte del mes), el departament d'Esports convidà tots els clubs esportius del municipi, així com esportistes individuals, per a la seva col·laboració en la realització del programa d'actes. Amb això van donar continuïtat a esdeveniments que altres regidors ja havin posat en marxa, com Pilar Gasull, que va ser pionera, fa set anys, de les jornades de la formació a la competició, desenvolupades totes elles en el Teatre de Capdepera, o Fernando Martínez, impulsor fa dos anys de la gala de l'esport gabellí, en la qual es guardonen els esportistes, proposats pel seu club, que han destacat en les seves activitats durant l'any anterior. També es fa el reconeixement d'altres persones que durant la seva trajectòria esportiva s'han fet mereixedors d'una distinció

Com sempre, uns actes resultaren més lluïts que els altres, uns amb més assistents i uns altres amb manco, però, cosa molt important, se'n van incloure per a tots els gusts.

L'esport uneix, i tot l'esport de Capdepera va estar unit durant el mes d'abril. Esperem que aquestes jornades tinguin continuïtat el proper any.

Felicitam altra vegada el departament d'Esports i en especial al seu regidor, Pedro Terrassa, que ha sabut, juntament amb l'equip del departament, donar continuïtat i valor a la feina que altres regidors van iniciar, reforçant amb molt d'encert la importància d'aquest esdeveniment.

BEST