Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2082
Hi assistiren el conseller delegat del club, Maheta Molango, i l'entrenador Fernando Vázquez


Penya Mallorca Cala Ratjada / Capdepera
El passat dilluns dia 18, després de l'última ponència sobre el Cami de la Formacio a la competició, que va tenir lloc al teatre de Capdepera a càrrec del Reial Mallorca, la Penya Mallorquinista, com no podia ser menys, convidà els components del Mallorca que es van desplaçar al nostre poble, a la seva seu del Bar Juva.



A la convidada als integrants de l'expedició del Mallorca, encapçalada pel seu conseller delegat, Maheta Molango; Fernando Vázquez, entrenador i Jaume Moll, preparador físic, hi assistiren distints membres de la Penya Mallorquinista, Presidí la taula el senyor Rafael Fernández, batle de Capdepera. A tots els concurrents, Joan Rosselló Nostradamus, del Bar Juva, amb l'estimada col·laboració, ajuda i simpatia de Carola, seva dona, de la seva cunyada Margalida i de la seva germana Maria, van servir als assistents un magnífic sopar elaborat per Tòfol Irles, en el qual no hi mancaren ni el frit i ni l'ensaïmada.

Es va aprofitar l'ocasió per retre un petit homenatge Miquel Jesús Esteva, a punt de la seva jubilació, com a soci Nº 23 del Reial Club Esportiu Mallorca





best