Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1799
Els dos equips femenins s'imposaren a les seves rivals


foto d'arxiu


Infantil masculí

Bàsquet Pla 94 - At Escolar 44

Pitjor partit de la temporada contra l'equip menys adequat. Els locals dominaren tot el partit amb una forta pressió, els gabellins no varen saber contrarrestar aquesta agressivitat i varen ser superats en tot moment.
Aquesta relliscada no trastoca la gran temporada que están fent els nostres infantils que de ben segur seguiran lluitant fins al  final de temporada.



Junior masculí

S'indioteria 40- Escolar 51
(13-12)(8-13)(10-10)(9-16)

Sanchez,S. (7), Morey, B (-), Siquier, R (6), Nadal, J (-), Campins, J (6), Felani, D (-), Forteza, E (2), Schweighofer, A (-), Martinez, J (2), Mir, S (28)

Victòria dels gabellins que amb només sis jugadors disponibles va anar administrant molt bé les forces durant tot el partit, fins arribar al final amb onze punts de advantatge. 

Senior masculí

Consell 86 - Escolar 71
(16-18)(21-12)(19-15)(30-26)

Oliver, A (13), Regueiro, L (-), Tous, G (9), Sancho, J (6), Saavedra, M (5), Siquier, Roc (8), Rico, D (18), Dzwonirek, M(-), Mir, S (12)

Partit molt igualat, amb la gran diferència de que el rival va tenir la sort del seu costat, aconseguint ficar dins la cistella deu triples. Això va  impossibilitar que els nostres guanyessin un partit en el que no varen deixar de lluitar fins al final. Hem d'agrair l'ajuda dels Júniors Sergio Mir i Roc Siquier per venir a jugar aquest encontre i ajudar als sèniors. 

Infantil femení

Molinar 36 / Escolar Noah's 56

El conjunt gabellí va començar aquest partit amb molts de dubtes dins un camp difícil, així i tot el joc va ser igualat durant tota la primera part.
Per sort a la segona part varen saber reaccionar i plantejaren una defensa seriosa, a la vegada que augmentaven els encerts en atac.


Cadet femení

Sa Pobla 37 - 55 At. Escolar
Parciales: 4-12;12-19;9-13;12-11

Victòria de les cadets davant el darrer classificat de la lliga. Bon partit de les nostres destacant la gran defensa que imposaren i que les rivals no varen saber superar.
Amb aquesta victòria les gabellines trenquen la mala ratxa de sis derrotes consecutives.