Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2206
Dies 15, 16  i 17 d’abril a les pistes de pàdel de n’Aguait



Fèlix Herrero i José Miguel Sánchez han organitzat un torneig de pàdel, que comptarà amb la participació de jugadors d’aquest esport de diverses categories incloses les d’alt nivell.

Aquesta convocatòria ha tingut molta acceptació i ja compta amb més de 50 parelles, esperant que s’augmenti en els propers dies (dia 14 d’abril és la data límit per apuntar-se, i les places són limitades).

Aquest torneig pretén aconseguir ser un dels importants de les illes, comptant amb un bon nombre de patrocinadors als qual, Félix i José Miguel volen agrair la seva col·laboració. També col·labora l’Ajuntament de Capdepera, incloent-se en el mes de l’esport gabellí.

Hi haurà 5 categories, tres masculines ( la segona, integrada per professors, entrenadors i practicants d’alt nivell, 3a practicants experiments i 4a iniciació) i dues femenines ( A practicants experimentades i B Iniciació).

Parlem a Fèlix, professor de pàdel, i José Miguel, practicant des de fa 2 anys.

En José Miguel ens comenta algunes característiques de l’esport “ Té coses en comú amb el tennis, com ara l’ús d’una raqueta o el compte dels punts. Es diferencia del tennis perquè és més explosiu i necessita molt de reflexos”

En Felix puntualitza “Se juga per parelles, en una pista tancada, jugant amb les quatre parets. Els partits solen durar més (els punts són més llargs) i fan suar de valent. Cal tenir present que la raqueta és  sòlida i per llançar la pilota  se necessita pegar amb força provocant impacte

“Per això és important anar a classe i aprendre a fer els moviments correctament” acaba José Miguel. 

Ens comenten que la seva intenció és preparar un torneig amb certa professionalitat, amb molt de detalls per què els jugadors es trobin amb un bon ambient. Hi haurà fruita, begudes, bufet en acabar els partits

 L’inscripció costa 20 euros i inclou una camiseta, beguda isotònica i importants premis per a tots.

Per acabar volia convidar  a la gent a participar i venir a veure els partits (tenen una durada d’1,30 a 2 hores) i animar a provar el pàdel. Reiterar els nostres agraïments als col·laboradors i patrocinadors” comenta en Fèlix

Jose Miguel s’acomiada  recordant “ Sí, si, proveu de jugar. El pàdel és un esport adequat per a totes les edats i arriba a enganxar”

Si voleu participar i apuntar-vos al torneig telefonau a Fèlix Herrero ( 649613254).