Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1890

Santa Ponsa 2-Escolar 1

Una jornada amb lesions greus a diverses categories



Gol: Abdou
Pep, Javi, Carlos, Abdou, Ivan, Alex, Aso (67' Juanito), Crespo (79' David), Dani (67' Nico), Enric i Pablo.

Malament es presentava el partit d'avui ja que ens hem hagut de presentar amb 14 jugadors dels quals 3 estaven lesionats i dos just han arribat de vacances. Malauradament no s'ha pogut donar continuitat al joc fet al mes de desembre, però aixi i tot hem tengut opcions de guanyar. Han tornat les mancances del primer terç de lliga, hem donat facilitats al contrari, els dos gols han vengut precedits de errors i hem tornat a fallar de cara a porteria. Hem fet un joc massa directa que ha facilitat les coses a l'equip local.
Divendres que ve a les 20:30 darrer partit de la primera volta i esperan treure els tres punts per així poder gaudir d'unes festes de Sant Antoni al 100%.


SantaPonsaCF 2- Regional 1
Juvenil 0-At. Paugera 0
@uesonoliva 0-Cadet A 1
Cadet B 5-La Real 5
@cferriolense 6- Infantil F11 0
Es Plà 2-Infantil F7 3
Aleví A 10- Porto Cristo At. 0
C.D Serverense B 1-Aleví B 5
Campos At. 12-Benjamí A 1

Aquest cap de setmana la mala sort, en forma de lesions, ens ha acompanyat. El dissabte dos jugadors de l'equip juvenil es varen lesionar de certa gravetat. Primer va ser en Jose Ares que després de caure fortuïtament, es va rompre el canell per dues parts. Li han col·locat i segons la evolució haurà de ser operat o no.
La segon lesió sa la va fer en Oumar, que després de rebre una falta d'un jugador contrari ja no va poder continuar al terreny de joc. Una vegada a l'hospital es varen confirmar els pitjors pronòstics, triple ruptura de la tíbia. Va ser operat ahir.
Finalment, divendres en Javi Maya, que dur lesionat des del setembre, també va ser operat del genoll.
A tots tres els desitjam una ràpida recuperació.