Vist: 1830
CONSELL 1-CE ESCOLAR 1

Gol: Javi
Pascual, Javi, Marti, Manu (Carmona 78'), Maya, Faba (Crespo 49'), Dani, Serapio (Sergio 66'), Cascales, Aso (Luis Maya 89') i Pablo.
Un punt es el que ha aconseguit el primer equip a la visita a Consell. En principi es un bon resultat per no despres de veure el que ha passat al partit. Aquest ha començat calcat al de fa 15 dies a S'Horta, primera jugada i gol d`en Javi que ha fet pujar el 0-1 al marcador. A partir d'aqui l'Escolar no ha patit gaire per mantenir el resultat i inclús ha tingut qualque ocasió per aumentar la renta. I així s'ha arribat al descans sense cap ensurt.
La segona part ha seguit pel mateix cami, cap dels dos equips tenia el control de partit, entre la permisibilitat del col.legiat, habitual quan els verd-i-blancs juguen fora camp. I al minut 80 una jugada desafortunada al area en un xut que ha tocat involuntariament un defensa la pilota ha entrat a la porteria i ha deixat l'empat definitu al marcador. D'aqui al final la duressa dels locals s`ha intensificat i com sol passar en aquestes ocasions al minut 89 en Pablo ha protestat una d'aquestes faltes i devant la sorpresa dels nostres ha estat espulsat amb vermella directa. Avui la noticia positiva es que s'ha sumat i la negativa es que a pesar de no demostrar que son millors que nosaltres, el Consell ens ha empatat.