Vist: 1894
Aconseguí el primer lloc de la seva categoria

Els nostres atletes més veterans estan demostrant la seva vàlua a les diverses proves atlètiques que se celebran a les nostres illes. En Xesc Vives va ser l'únic gabellí  que va participar a la Half Menorca Triatlón que s'organitza a Fornells. En aquesta prova consta de  1900 metres de natació, 90 quilòmetres de bicicleta i 21 quilòmetres de carrera.

En Xesc "Llissa" va obtenir una escel·lent classificació, ja que va arribar el 45è de la general i el primer de la seva categoria M55. Va  fer un temps general de 5:05:15. Concretament, a natació va fer 33:23, en bicicleta 2:41:46 i en la carrera 1:45:51.

Aquesta calssificació li va servir  per a classificar-se com a primer del Campionat de Balears, en la categoria M50. Enhorabona, Xesc!

En aquesta prova, el guanyador absolut va ser Josep Torres  (4:10:49) i la primera fèmina,  Olga Pons (5:11:39)