Aquest cap de setmana (25 a 27 de gener de 2008) s'ha celebrat el campionat d'Espanya de judo. Dos judoques de Reshinkan han estat notícia, per motius ben diferents.

 

BRILLANT LA ACTUACIÓ DE L’ ARBITRE JUAN ANDRES MARTINEZ EL LA FASE FINAL DEL CAMPIONAT D’ ESPANYA DE JUDO CATEGORÍA ABSOLUTA
   L’ àrbitre del Renshinkan  Juan Andrés Martinez  va estar a l’altura de les circumstàncies aquest passat cap de setmana a Madrid, seu  de la Fase final absoluta de judo.
   Aquest era el seu debut dins un Campionat Nacional, un treball difícil, on el nivell i  la rivalitat dels esportistes era molt forta. No hi va ver errors i va estar molt encertat en les seves decisions. Una vegada acabada sa competició,  va ser felicitat pels comissionats i els àrbitres internacionals allà pressents .   

Image

NA LAURA ROSSELLÓ ACARICIA SA MEDALLA EN LA FASE FINAL DEL CAMPIONAT D’ ESPANYA  ABSOLUTA.
   Na Laura es una jove promesa del judo Balear en tan sols 17 anys va realitzar una excel•lent actuació en el Campionat d’ Espanya categoria sènior absoluta, desprès de guanyar els seus primers combats per ippon se plantà a la semi final, tot i  realitzar un bon combat la seva rival,  madrilenya,  molt més veterana y medallista de l’any passat li va guanyar el pas a la final. Na Laura disputà la medalla de bronze. Inicià molt be el combat però finalment la seva rival gallega, campiona nacional sub 23,  la va immobilitzar. No esta gens malament sa actuació de na Laura. La categoria absoluta es allà on hi participen les judoques olímpiques. Aquesta 4ª plaça, per una nina junior, és un excel•lent  resultat, un pas més per la seva brillant carrera esportiva.