Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 477
Cap Vermell organitza l'anada a Palma des de Capdepera. Inscripcions fins dia 17 d'abril al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L’Obra Cultural Balear ha convocat els representants de la societat civil de Mallorca a un acte de visualització del compromís amb la llengua.

L'acte amb el títol 'Compromís amb la llengua' tendrà lloc el proper divendres 28 d'abril al Teatre Xesc Forteza de Palma a les 19.00 hores. S'estructura en tres blocs: ús social, aprenentatge i drets lingüístics, que s'introduiran a través de diferents arts escèniques com música, ball, teatre, etc.

«La llengua catalana, pròpia de les illes Balears, travessa una etapa delicada que en determinarà la salut en els propers anys. Ara és el moment de comprometre’ns a no permetre l’arraconament de la llengua, cadascú i cada organització des del seu àmbit i abast» diu l'OCB.

L'Entitat remarca el compromís a fer la llengua catalana «més present en tots els nivells, des del més formal al més quotidià; a tots àmbits: la vida laboral, l’oci, les relacions comercials, sanitàries, etc.; a les xarxes socials i els mitjans de comunicació; a les manifestacions artístiques... Perquè com qualsevol altra llengua del món, la nostra té dret de poder-se desenvolupar lliurement a l’espai que li és propi. Defensar aquest dret és el nostre compromís».