Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 1077
Els actes de celebració del  Mercat Medieval 2022 a Capdepera modificarà la recollida de fems i anul·la la parada de bus de la plaça de la Constitució


VÍS: canvi en la recollida dels fems.
Amb motiu del mercat medieval, a partir del dijous dia 12 de maig fins al diumenge 15 de maig, s'avisa que no es realitzarà la recollida selectiva porta a porta davant dels habitatges dels carrers afectats pel mercat. Aquests vespres podeu dipositar les fraccions de residus corresponents als punts habilitats que s'instal·laran a partir de les 20 h en els punts següents: plaça Constitució, C/ Principal, cap de cantó C/ Mar amb Segadors Gabellins i final del C/ Major.
Es recorda que dijous es podrà dipositar el paper-cartó i el vidre, divendres els envasos i l'orgànica i diumenge únicament la fracció orgànica.
Disculpau les molèsties i gràcies per la vostra col·laboració.


RECORDAU:
Amb motiu dels actes de celebració del Mercat Medieval 2022 de Capdepera la parada de bus de línia de la Plaça Constitució quedarà anul·lada des del dimecres dia 11 fins al diumenge dia 15 de maig.
El bus de línia tornarà a fer les aturades habituals a partir del dilluns dia 16 de maig.
La parada que continuarà activa durant els dies del Mercat Medieval i que és la més propera es troba al Carrer Baltasar Coves, al costat del Parc de Sa Tafona.
Moltes gràcies i disculpau les molèsties.