Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 1531



Mallorca ha estat trasbalsada pel paorós incendi de l’Albufera de Mallorca que ha cremat més de 400 hectàrees de canyet.

La feina dels bombers de Mallorca amb el cossos d’emergència de varis municipis, amb la important participació de medis aeris, se va veure afavorida per la pluja i a la fi se va donar per extingit dos dies després del seu inici.

Entre els participants en les labors d’extinció van participar 4 voluntaris de Protecció Civil de Capdepera amb dos vehicles.

El conseller de Medi ambient va mostrar el seu agraïment “infinit” als efectius que van treballar en l’extinció  del incendi pel gran esforç humà. 

L’Ajuntament també ha publicat un nota:  “ Des de l'Ajuntament volem mostrar el nostre agraïment a les 4 persones de l'equip de Protecció Civil de Capdepera que van ajudar i donar tot el seu suport en les tasques d'extinció de l'incendi de l'Albufera el passat cap de setmana. A l'incendi es desplaçaren 4 efectius i 2 vehicles.
Volem agrair tot l'esforç que realitzen de manera altruista pel nostre municipi, i també donar-los l'enhorabona per les labors que realitzen fora del municipi, oferint el seu servei i representant Capdepera.
En nom de tots i totes, MOLTES GRÀCIES"

Des de Cap Vermell ens afegim al reconeixement de la feina que fa Protecció Civil de Capdepera, dins i fora del municipi.