Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 2251


Dia 4 de setembre es tancà la platja de Son Moll, per a reobrir-se el mateix dia. Dia 11 de setembre es tornà a tancar (a dia 12, encara no s'ha reobert). Aparentment, la platja llueix unes aigües ben transparents, però les anàlisis fetes en distints punts de la platja no han estat correctes (especialment vora el torrent)i  per tant s'ha hagut de tancar de bell nou.  El regidor ha comentat que estan "a l'espera que les noves anàlisis fetes en distints punts de la platja siguin correctes, per poder reobrir".  També ha descartat que pugui ser per abocament d'aigües fecals.



Al cartell indicatiu del facebook de l'Ajuntament diu lacònicament "L'AJUNTAMENT INFORMA. La platja de Son Moll romandrà tancada fins a nou avís a causa d'un vessament d'aigües provinents del torrent. Moltes gràcies i disculpau les molèsties".



De tots els torrents que desemboquen a les nostres platges (Canyamel, Sa Mesquida, N'Aguait...) només el de Son Moll dona resultats negatius, i en  distintes ocasions. Cal preguntar-se per què. Tan brut esta el torrent? Quin tipus de "vessament" fa el torrent per donar negatiu a les anàlisis? 



De moment, la platja tancada...