Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 1729






Junior masculí
CB Capdepera O'Sole Mio 110 - 37 Porto Cristo
Dimecres 27 de novembre

El conjunt júnior va jugar el seu partit ajornat. Un encontre sense molta història, podríem dir que va ser de tràmit . Sense ser molt agressius en defensa, però si letals en l’atac, se va aconseguir un ampli resultat en el marcador a favor de l’equip gabellí.



Sènior masculí
CB Capdepera Bolero, 84 - 44 CB Porto Cristo.
29 novembre 2019

Últim partit de la primera lliga per als sèniors en el qual tot i no haver fet un gran joc es va resoldre sense massa complicació. Les sortides i transicions ràpides al contraatac i la dura defensa sobre la pilota foren els recursos que empraren els nostres sèniors per poder guanyar el matx. Amb aquesta victorià finalitzen la primera lliga en un bon tercer lloc, donant bones sensacions, disputant tots els partits i encara amb molt de marge de millora. A SEGUIR TREBALLANT!!           

 


Mini mixte
CB Capdepera Noah – Santanyí
30 novembre 2019

Difícil partit dels nostres nins i nines enfront d'un equip ràpid i amb bona qualitat.
Partit molt entretingut amb moments de bon bàsquet i diversió.   
  

Pre-mini Masculí
Montuïri – Capdepera Toni Gómez Construccions
30 novembre 2019

Bon partit el realitzat per l’equip gabellí, emprant molt be totes les eines  apreses en els entrenaments. Van començar una mica fluix, però després del descans els joves jugadors van sortir amb moltes ganes de jugar i molta intensitat defensiva.
Es nota de cada vegada més, el dur treball realitzat en els entrenament per part dels joves esportistes.



Júnior masculí
CB Capdepera O'Sole Mio 104 - 53 Consell
30 de novembre

Els júniors van aconseguir  descavalcar del liderat al conjunt de Consell.. i com ho van fer! Sense donar cap opció a l'equip rival, disputant  un dels millors partits de la temporada i demostrant que en casa encara són més fort. Em aquest partit van ser superiors totes les facetes del joc, amb una defensa asfixiant  i un bon contraatac, dominant el joc interior i un gran encert amb el tir exterior. 
Definitivament va ser un plaer veure jugar aquest equip.

Parcials:
1r 27-13, 2n 22-19, 3r 30-12 i  4t 25-9.
Tirs lliures 12/24.
Triples 9


Cadet masculí

Sineu 72 - 60 CB Capdepera First Sun
1 desembre 2019 

Partit amb alts i baixos el disputat el passat cap de setmana per l’equip cadet. El marcador va estar a favor dels dos equips en diferents moments del partit. Per part de l’equip visitant, gràcies a un bon joc i pels locals per una superioritat física evident.
Si més no, els jugadors poden estar contents per la feina feta.