Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 2661
L'edifici valorat amb 237.000 euros rebé la conformitat de l'Assemblea de "Ca Nostra"










 

El que s'havia anunciat com una assemblea general extraordinària en realitat es va tractar d'una reunió informativa del president de "Ca Nostra", Pere Llabata, sobre la situació de la casa de can Tasà.

La consulta als nombrosos afiliats assistents sobre autorització de l'Assemblea quant a la venda de l'edifici en qüestió, avaluada per l'empresa "Timsa" en 237.000 €, rebé el plàcet majoritari. Ara només manca instal·lar els rètols de "en venda" als fràgils murs de la casa del carrer Ciutat, d'aproximadament 350 m², dividits en planta baixa i dos pisos.
La intenció de Llabata – únic representant de l'associació "Ca Nostra", propietària de l'immoble, davant la notaria – és contactar amb la propietat de la vivenda annexa, que també fou de Joan Moyà "Tasà", i concretament amb l'hereu d'aquest, Antoni Gili Ginard, per trobar una fórmula conjunta de venda d'ambdues cases, ja que aleshores estaria exhaurit el termini de 25 anys establert en vida, per Moyà, de cara a la possibilitat de venda per part de Gili, sempre que la llogatera que des de fa anys habita la casa es trobi en condicions d'abandonar-la.
Aquesta és una bona notícia per a "Ca Nostra", per la qual cosa, en cas de substanciar-se l'operació de venda (per a la qual sembla que existeixen alguns possibles interessats), implicaria poder efectuar, en un futur, una inversió que podria traduir-se en una ampliació dels locals de l'associació de la Tercera Edat de Capdepera. Aquests, malgrat ser municipals, foren cedits ja fa anys per l'Ajuntament aleshores presidit pel batle Joan Pascual Amorós a l'entitat "Ca Nostra".

BAR DEL CLUB.- A banda, s'ha d'afegir que na Fina, l'actual concessionària del bar del Club de la Tercera Edat, en data pròxima finalitzarà la seva estada al capdavant de l'establiment, per la qual cosa ja es pot considerar oberta l'admissió de sol·licituds per part dels possibles interessats a fer-se càrrec del bar.


M E Y M E