Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 2252

Després de la Festa de l’Esperança, tal com ha anat tot, des de l’Obreria només podem dir una cosa: moltes, moltes gràcies!

Si la Festa ha anat rodada és gràcies a que molta gent s’ha involucrat d’una o d’altra manera. Per començar, quant a l’activitat “Guia per un dia”, els mestres i alumnes de S’Alzinar i els professors i alumnes de l’Institut de Capdepera, amb els seus equips directius al capdavant i, especialment, en Llorenç Llop, director de l’Institut, qui sempre ens ha demostrat estar disposat a escoltar i a empènyer idees i projectes en promoció dels seus alumnes. 

Des de l’Ajuntament, la regidora Lorena Molinillo ha estat sempre disposada a contribuir al bon funcionament dels preparatius de la Festa, amb els actes al castell i als carrers del poble, atenta fins al darrer moment per si hi faltava alguna cosa. Amb ella hi hem de tenir en compte el personal del castell i els membres de la brigada municipal. Uns i altres han facilitat que sortissin molt bé la torrada i el ball obert, i altres actes, com la penjada de banderes i el dels arbres dels desitjos proporcionats per Jardineria Adrover.

Sense patrocinadors no podríem oferir els premis del Concurs de Fotografia. Enguany hem pogut afegir un tercer premi a cada categoria, i mantenim els patrocinadors que ens han donat suport fins ara Foto Garcías, i IN-OFF, afegint també la Fundació Castell de Capdepera.

I què serien aquests actes festius sense música? En Revi i el seu equip sempre hi són allà on se’ls demana. Aquest any hem tingut la sort de poder oferir un petit concert a la plaça de l’Orient, esperem que el puguem repetir el proper any per afegir alegria i esperança en aquests dies d’abans de Nadal. Hi varen participar “Arkhé Clàssic”, “Trio Outside” i, sempre a punt per cantar, en Suso Rexach, amb l’acompanyament improvisat d’en Muntaner i en Pep Garau.

En Suso va tornar a pujar la guitarra al castell, cantant durant la torrada amb na Marisa Rojas i n’Esperança Sureda i un bon seguit de músics. A continuació actuà el grup “Castell de Capdepera” i remataren la Festa els “Sonadors de jotes i mateixes de Capdepera”, amb en Pep Vila al capdavant.

Durant el Mercadet de Nadal, a la plaça de l’Orient i voltants, hi participaren el grup Batucap, membres de les corals cantant nadales, i Aires Gabellins de ball de bot.

Si la música alegra l’esperit, la menjua i altres esperits patrocinats per la Fundació Castell de Capdepera també animen els actes de la Festa. Però molts particulars hi participen aportant dolços i altres coques, tan bones que tothom hi disfruta.

No podem oblidar que Mn. Toni Amorós contribueix a que els actes religiosos quadrin amb la resta de la Festa. I tampoc volem oblidar els socis i simpatitzants de l’Obreria, pilar fonamental per tirar endavant totes les activitats destinades a mantenir viva i activa la Festa de l’Esperança. Finalment, els qui gaudiu i participeu dels diferents actes acabeu de tancar el cercle.

A tots vosaltres, i als que no hem anomenat (sempre ens deixem algú, què hi farem!) moltes, moltes gràcies. Que tingueu molt Bones Festes i que el 2016 acompanyi a més gent a tenir il·lusió i esperança.