Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 1952

La data límit per a lliurar fotografies és el 18 de desembre de 2015, dia de l’Esperança



Per qüestions en les quals no aprofundirem ni tampoc tractarem d’esbrinar, les fotografies d’un nombrós grup de concursants no han arribat a l’adreça electrònica de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i han quedat emmagatzemades en algun lloc d’aquest ciberespai virtual que ens envolta.

Tot i que ja havia començat la tria de fotografies que optaven a premi però donat que la selecció definitiva encara és oberta, l’Obreria de l’Esperança ha decidit ampliar el termini fins al dia 18, acceptant les fotografies que havien arribat fora de termini, les que ens han arribat del ciberespai i es dóna oportunitat a presentar-ne a aquells que encara vulguin enviar un màxim de dues fotografies per concursant.

Recordem, però, que el termini acabarà a les 18 hores i 18 minuts del dia 18 de desembre per tal de tenir temps d’organitzar totes les fotografies, penjar-les a la web de Cap Vermell i fer-ne la selecció guanyadora i el lliurament de premis abans de Nadal.