Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 2096
El Reshinkan aconsegueix dues medalles d'or, una de plata i tres de bronze al campionat de Balears de Judo Escolar


 

El passat cap de setmana tots els clubs de la nostra Comunitat Autònoma es van trobar al Poliesportiu de Calvià per a celebrar, potser el campionat de més consideració de les nostres Illes.

El campionat escolar és el que més esportistes mou al llarg de la temporada. Aquesta competició esta dedicada a les categories sub 15 infantil (13 i 14 anys) i la sub 18 cadet (15/16 i 17 anys).

La classificació per al Campionat de Balears comença al desembre amb el 1r control, després el segueixen 3 més i el campionat insular, en la que d'aquesta només es classifiquen els dos primers per categoria i illa. Aquests són els que tenen el visat per disputar la súper final autonòmica i els campions són els privilegiats per participar a la final del campionat d'Espanya.

En aquesta edició els primers classificats han estat molt repartits per tots els clubs presents. El Renshinkan s'alçà amb un important triomf, dues medalles d'or, una de plata i tres de bronze.

Els medallistes són:
Or: VICTOR MANUEL MORALES i JAUME NICOLAU LLODRÀ
Plata: JOAN TONI ARQUELLADA LEON
Bronze: BIEL JOAN MARTINEZ, LLUIS LLULL RIERA i Yerai MATAMALAS ZUZAMA

Cal tenir en compte que el Renshinkan té un classificat directe per a la final nacional com a condició de nombre del rànquing nacional MIQUEL CABRER LLODRÀ