El Centre Cap Vermell acull dues noves exposicions, una dels alumnes de l’Escola Superior de Disseny de Palma, i l’altra de Juan Rodríguez, un veïnat de Cala Rajada, que s'inaguraren conjuntament dijous 19 de març.

Juan Rodríguez presenta un seguit de manualitats de fusta. Segons explica, des de petit va aprendre a fer-se les seves joguines i ara de gran, continua amb l’afició. Cases, vaixells, hotels... tot tipus de construccions amb fusta, arena o mistos.

 A l’altra sala d’exposicions s’ha fet una instal·lació artística que recrea un poble amb les gairebé 60 cases que els alumnes de l’Escola Superior de Disseny de Palma varen fer com a exercici de classe. La coordinadora, Leticia Muñoz explicava que a partir de la imatge icònica d’una casa, quatre parets i un sostre, cadascun d’ells l’havia de transformar per fer una casa nova, amb la única condició que allò que es llevava d’un lloc s’havia de col·locar a un altre. Amb totes elles s’ha fet un muntatge on es poden visualitzar diferents barris, segons els tipus d’habitatge.

Les dues exposicions romandran obertes fins el proper 10 d’abril.