Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 2122
Aconsegueix quatre primers i un segon classificats.



Dissabte, dia 10 de gener, els júniors (de 15 a 20 anys) van iniciar el seu camí cap a l'objectiu de la classificació per al Campionat d'Espanya. Una vegada més, va ser Sineu on se van reunir als millors esportistes de Mallorca.  I els judokes favorits no van defraudar.

Eren cinc els esportistes inscrits pel Renshinkan i els cinc van aconseguir les millors classificacions, 4 primers i 1 segon lloc , que els obre el passaport per a la disputa del campionat de Balears el proper dissabte dia 24 de gener. 

Jaime Fernández va marcar tres ippons per aconseguir la primera plaça; Franco González va guanyar als seus dos rivals més directes, també per la màxima puntuació; Miquel Cabrer i Xisca Martin, aconsegueixen la primera plaça per fusen Gachi; mentre que Pau Rodríguez després de vèncer tres rondes per ippon  va perdre la final contra Raúl del Olimpic.

Els altres esportistes que van obtenir també la primera plaça van ser: del Taikukan, Marga Genovart i Maria Oliver; del Judo ca’n Pastilla: Niki Vera, Georgie  Georgiev i Joan Carles Piña; i  del Budo Zen, Marta Ortiz.