inici

Cap Vermell

Articles

El claqué de Ge, TAP&GO a la Fira de teatre de Vilafranca


Joan Terrassa i Estefania Porqueres actuaran diumenge 16 de desembre a la plaça Major
de Vilafranca de Bonany a les 11 i a les 17,30h


Després de la bona actuació que feren al Festival de les Arts al carrer, el passat estiu, els resposables de Sa Xerxa (entitat que gestiona la Fira de teatre de Vilafranca) contactaren amb ells, després de comprovar en directe la bona acollida del seu espectacle per part del públic de carrer. Han estat seleccionats per actuar en dues funcions el diumenge (el dia més important de la Fira)

Tot i el canvi de data i la disminució de dies, la FIET seguirà oferint espectacles de qualitat i esdevindrà un fòrum de trobada entre els professionals de les arts escèniques. Està previst que hi assisteixin, a més dels programadors habituals, professionals de fora de l’Estat espanyol i companyies de Balears, Catalunya, València, Castella-la-Manxa, etc; també de França i Alemanya.

Des del febrer de 2012, la FIET és membre de la Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas del Estado Español.  Les xifres de l’edició de 2011: 11.700 espectadors, 42 companyies, 71 funcions.

Enhorabona als claquetistes. Recordau un fragment de la seva actuació. Llavors el nostre comentari fou: Quan els peus reciten poemes vora el mar...


Clicau damunt el carrtell per veure el programa complet de la fira


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar