Daniel Bosch se suma a la llista d'autors
promocionats per "Cap Vermell"




















El passat divendres dia 23 de novembre va tenir lloc la presentació de "Glaç", el primer llibre que publica Daniel Bosch, un autor castellonenc de naixement però gabellí d'adopció. Amb aquest recull, aquest escriptor veu culminar una primera passa de la seva trajectòria literària, per mitjà de la qual ha anant assolint fites i guanyant distints premis en els certàments "Ploma de ferro" i "Suera Alta". 

"Glaç" pren el nom de la primera i més llarga de les narracions d'un recull heterogeni pel que fa a temes, però cohesionat per la mà d'un autor vocacional del qual haurem de continuar parlant. El primer i més llarg dels relats, a banda de gelar-nos la sang en no pocs moments de la lectura, ens posa davant una situació i unes curcumstàncies certament al límit, però que, donades les passes que estam donant els humans, cada vegada ens semblen menys inversemblants. Dins aquest context, la reacció dels personatges reflecteixen les mateixes que les persones experimentam davant allò que  no controlam: por, egoisme, incertesa, però també valor i altruisme. Al final, el llumet blau de les rondalles continua brillant dins la foscor i Daniel Bosch ens deixa oberta una finestra a l'esperança.



L'acte s'emmarca dins la tasca d'edició i promoció que l'Associació "Cap Vermell" està duent a terme en relació a autors o tems locals i que tants i tan bons fruis està donant.  Varen prendre la paraula Paco Galian (prologuista de l'obra), Biel Mir i el mateix autor, Daniel Bosch, qui va explicar alguns "secrets" del seu procés creatiu. Foren molts els assistents a aquesta presentació i que ja adquiriren "Glaç", un títol que no dubtam que tendrà una gran acollida. I a més estam convençuts que els lectors del llibre en gaudiran com ho hem fet tots els que ja hem tengur ocasió d'assaborir-lo.

Aviat arribarà el torn de "Maç de fulls escollits" (Miquel Llull) i de "Lírica de contraban" (Joan Cabalgante), que vendran a sumar-se a la cada vegada més robusta col·lecció "Cap Vermell". Vos tendrem informats.



Acabat l'acte de presentació, l'autor signà exemplars i, al bar del CCV,  s'oferí una picada continuant la tertúlia una bona estona.