Amador "conserge" de s'Alzinar se jubila










La comunitat educativa de l'escola s'Alzinar va oferir un homenatge Amador Montlló, conserge del centre des de fa un bon grapat d'anys. Amador va ser destinat a l'escola, des de la brigada municipal, en donar-se de baixa  l'anterior conserge, Xisco Castellano.
Durant aquest anys Amador ha estat un membre més de la comunitat educativa, sempre a disposició de l'equip directiu i mestres, per a resoldre qualsevol incident del centre. Esperam que gaudeixi del merescut descans laboral i tengui una llarga i profitosa jubilació



El dimecres dia 17 de març, l'equip directiu, els mestres i el servei de menjador li prepararen un acomiadament "sorpresa". Amador, acompanyat de la seva família, va rebre un senzill però emotiu homenatge. Els nins de l'escola s'acomiadaren d'ell amb un dibuix i els mestres li feren un present. La directora, Antònia Massanet, li dedicà unes paraules de gratitut per la seva dedicació en el centre durant aquests anys. Amador contestà visiblement emocionat amb paraules d'agraïment.