Imprimeix
Categoria: Uncategorised
Vist: 1430
Tenim alguns veïns insolidaris, no saben viure en comunitat...

Avui dia hi  ha molts de motius per estar indignats, emprenyats, enfadats o  cabrejats, Primer per com es tracta el tems de la crisi, com sempre la pagam els qui manco culpa en tenim, mentre els vertaders culpables incrementen les seves  comptes, j siguin polítics i empresaris d'alt nivell.  Però la meva indignació no va per aquí  va per un tema més senzill i bo de solucionat amb un poc de bona voluntat, me referesc al tema dels fems, de a recollida de fems més aviat.Molt sovint surt a passejarcap a Cala Rajada per l'autovia la carretera de Sa Pedruscada. Idò en el contenidor de l'inici de la carretera  (l'han allunyat de les cases) desprès de la rodona del Lidl, sempre hi ha una brutorada. I darrerament fa autèntic oi. El servei de recollida podria funcionar millor ( és clar que també pitjor) ja que la setmana passada tot el que havia acumulat al voltant del contenidor va estar més d'una setmana escampat, donant una imatge pèssima a les persones (conciutadans i estrangers) que solen passar. Eficaç, eficaç no ho és. Però no vull que se pugui pensar que critiqui el servei de recollida, no. La meva queixa va per les persones totalment insolidàries que es dediquen a tirar les seves deixalles, enderrocs, restes de poda...tot el que lis fa nosa i l'amollen vora el contenidor. No puc entendre com havent un servei de recollida de poda i deixalles voluminoses GRATUÏT (bé pagat per tots nosaltres!), una Deixalleria gairebé oberta tot el dia, la Fundació Deixalles... encara van i deixen les seves deixalles enmig del carrer, vora els contenidors o  (i això si que no l'he entès mai!) en el bosc o voreres dels camins o carreteres.

Realment, amb elements tan poc cívics en la nostra comunitat poc se pot esperar de cara al futur. Crec que es tracta d'una forma més d'insolidaritat.


Veí indignatNota:
Després d'una setmana se va fer més o manco net, els voltats, però a penes dos dies després torna a haver una escampadissa. Aquesta darrera foto (redacció Cap Vermell) mostra l'estat actual