Imprimeix
Categoria: Medi ambient
Vist: 2105

JORNADA DE CONSUM RESPONSABLE I CANVI CLIMÀTIC
 
Dia: Dissabte, 6 d’agost de 2011
Hora: de 10:00 a 13:00 hores
Lloc: Plaça dels Pins de Cala Rajada (al costat de la parada de taxis)


La delegació de Llevant de la Fundació Deixalles organitza una jornada de consum responsable i canvi climàtic per tal de conscienciar la població de les repercussions ambientals que té el nostre comportament com a consumidors i demostrar els beneficis de la reducció del consum, la reutilització i el reciclatge.

El dissabte 6 d'agost haurà una calculadora de CO2, dins de la Unitat Mòbil de l'Agenda Local 21, a la plaça dels Pins de Cala Ratjada, convidant a les persones vianants a realitzar el seu càlcul de CO2, i posteriorment lliurar-los un material amb consells de consum responsable que ressaltin la mitigació.



De forma pràctica i il·lustrativa, la calculadora permet als ciutadans i empreses conèixer les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle, de tal manera que puguin fixar uns objectius clars de sostenibilitat, i adoptar mesures correctores en matèria d'estalvi d'energia i consum de combustibles i recursos per fomentar l'ecoeficiència en tots els sectors.
 
A més d'aquesta jornada, a la delegació de la Fundació Deixalles Llevant a Capdepera (Carrer Fusters 12-13. Polígon Capdepera. Tel. 971 829 590. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) s'està desenvolupant una estimació de la reducció/mitigació de CO2 aconseguides a través de les donacions i compres d'objectes reutilitzats que desenvolupen les persones que col·laboren amb la Fundació Deixalles.

Jornada amb el suport de:
La Unitat Mòbil de l'Agenda Local 21
Consell de Mallorca, Oficina de Desenvolupament Local
Ajuntament de Capdepera, Departament de Medi Ambient