Imprimeix
Categoria: Medi ambient
Vist: 2252
Visita a Albarca per a conèixer el patrimoni arquitectònic del parc de Llevant




El proper divendres 19 de març es tornarà a repetir l’activitat






El Parc natural organitza una activitat per donar a conèixer el seu patrim oni arquitectònic



El dissabte 5 de març es va dur a terme la sortida per a conèixer el patrimoni arquitectònic de la possessió d’Albarca.
Després d’una setmana plujosa, el bon temps va acompanyar a les 28 persones que finalment varen participar en l’activitat.
El punt de reunió i sortida del grup va ser el centre d’informació de s’Alqueria Vella. Devers les 9.45 h s’inicià l’activitat amb les presentacions de rigor, cal destacar que durant la presentació es va aprofitar per retre un petit homenatge i reconeixement al desaparegut Mossèn Antoni Gili, que en un primer moment havia de guiar la sortida.



Durant la sortida es va gaudir de les explicacions concises i expertes del Sr. Miquel Pastor Tous, que va ser el responsable de guiar la sortida i de donar a conèixer la vida dels habitants d’Albarca a través dels elements etnològics més significatius de la possessió: sitges, forns de calç, cases, eres, cisternes, aljubs, safareigs...



L’activitat va finalitzar sobre les 15.00 h, i tenint en compte els comentaris i les valoracions dels participants, es pot concloure que l’activitat va ser tot un èxit.



Des del Parc natural i per a finalitzar volem agrair la confiança dels participants i molt especialment al Sr. Pastor la seva predisposició, dedicació i amabilitat.



PD, Després de l’èxit de l’activitat, aprofitam per informar que el proper divendres 19 de març es tornarà a repetir l’activitat.