Imprimeix
Categoria: Medi ambient
Vist: 2117

Tallers de reutilització i reciclatge de roba i tallers mediambientals per a celebrar el Dia del Medi Ambient


4 de juny 2010











Per celebrar el Dia del Medi Ambient el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Capdepera  i la Fundació Deixalles de Capdepera organitzaren una sèrie d'actes en el nostre municipi.



La Fundació Deixalles va ser l'encarregada de muntar un taller de reutilització de roba vella a la plaça de l'Orient. Aquesta activitat consistí en ensenyar com fer vestits nous a partir de peces de roba usada. Durant tot el dia molta gent va  apropar-se a lles paradetes muntades a la plaça per a aprendre a fer servir les màquines de cosir.



Al final de la tarda es podien veure els vestits exposats, com el vestit de novia fet a partir d’una mosquitera. 



D'altra banda a la plaça de la Constitució de Capdepera, els nins i nines de quart, cinquè i sisè de s’Alzinar varen  participar en els tallers infantils mediambientals que va organitzar el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera.



Durant tot el matí els diferents grups han passat per la plaça de la Constitució i han gaudit de fer manualitats mentre aprenien a reutilitzar i reciclar.



Tallers com decorar capses de sabates amb revistes, fer-se un joc amb ampolles de plàstic i paper de plata, dibuixar caretes en forma de cranc per saber un poc més del fons marí, i redactar una postal per algú, amb les postals guanyadores del concurs Ni un foc al bosc.

Des de Medi Ambient volen transmetre als nins i nines tenir cura del seu entorn i respectar-lo, així com els hàbits de reciclar i reutilitzar.

Aquests mateixos tallers se realitzaren a la Plaça dels Pins, perquè tots els nins i nines que vulguin participar aprenguin una mica més com protegir la natura.