Imprimeix
Categoria: Medi ambient
Vist: 2029

JORNADES BOTÀNIQUES AMB FELIP ESTEVA

 

 Per venir amb nosaltres hauríeu de fer una  inscripció prèvia
a l’oficina d’informació o al nº de tlf. 971819467

 
DISSABTE  30/05

Sa Tafona - Cutrí - Puig de ses Buines - Son Terrassa




Punt de trobada:  Oficina d’informació  i turisme de Cala Rajada a les 9.00h. D’allà sortirem en cotxes cap a Sa Tafona. Haurem de deixar algun cotxe a Son Terrassa

 

Durada de l’excursió:  4-5 hores 

 

Indumentària i coses bàsiques  necesaries:  Sabata o bota de muntanya, roba còmoda, calçons llargs i màniga llarga, aigua per beure i qualque cosa per menjar. Si fa sol, no estaria de més una bona untada de crema solar i una gorra o capell.

   

Grau de dificultat:  Difícil  a molt difícil

 
Tipus de comunitat vegetal: Començarem la visita a la finca de sa Tafona a veure els esplèndids exemplars de garrovers, ametllers i el bosc d’oliveres més encantador que mai haureu vist. Pujarem per Cutrí fins al puig de ses Buines, amb una vegetació de clapisses, molta carritxera, garballó i altres herbes típiques; baixarem per la torrentera i trobarem les endèmiques típiques dels roquissars i cingleres, anirem a parar a Son Terrasa i veurem el murterar més gros del municipi. Ja pel camí de Son Terrassa podem repassar la vegetació de les bardisses i vores de camins que també solen ser molt riques en espècies i en orquídies, que en aquestes altures de temporada ja hauran desaparegut.

Les persones que puguin posar el seu cotxe a  disposició, els ho agrairíem.