Imprimeix
Categoria: Medi ambient
Vist: 2133
Image

    

La regidoria de Medi Ambient de Capdepera ha organitzat un seguit d’actes per a celebrar-ho en el nostre municipi. Dia 6 de matí al local de la tercera edat de Capdepera (estava previst a la plaça de la Constitució, però la pluja ha obligat a cercar un lloc cobert  alternatiu) i pel capvespre a la plaça des Pins, els nis i nines de Capdepera i Cala Rajada han pogut realitzar una sèrie d’activitats relacionades amb el Medi Ambient. Així han pogut decorar capses, fer jocs amb material reciclat, fer paper reciclat, caretes d’animals, practicar en el laboratori/aula marina muntat per Nars Taibi , fer un dibuix per un món més just o conèixer algunes conseqüències dels incendis forestals. Les dues convocatòries han estat un èxit.
Image
Image
    Demà podeu veure la pel•lícula Terra, al teatre municipal, i l’exposició a la sala polivalent (ambdues molt aconsellables).


Image
Image
     D’altra banda a l’escola s’Alzinar, organitzat pel departament d’Educació Física s’ha organitzat dues diades de jocs amb materials de rebuig (xapes, botelles de plàstic...). Durant un mes els alumnes han elaborat diversos jocs populars emprant materials reciclables. Després, per una banda alumnes de 1r i 2n curs guiats per alumnes de 5è (que feien de monitors) i alumnes de 3r i 4t guiats per alumnes de 6è, feren sengles diades organitzades com a competició per grups (se mesclaren els nins i nines de diverses aules) participant en tots els jocs. En definitiva una experiència molt positiva, ja que a més de ser unes diades molt entretingudes, han resultat molt instructives. Una gran idea per a celebrar el dia del Medi Ambient, en la línea d’altres activitats   (Decoració de Nadal, foment de la separació per la recollida selectiva, jardineria,...) dins del programa d’educació ambiental del centre.
Image
Image