Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2925


Toni Serra Moll guanyà el primer premi de cuina amb un sorbet de figues de moro










´
El jove Toni Serra Moll, de Sa Font de Sa Cala, va resultar guanyador del concurs de cuina organitzat pel Diari de Mallorca i El Corte Inglés, en l'apartat de postres.
Aquest concurs de cuina, dirigit a joves fins a 4t d'ESO, ha tingut dues fasses: una inicial, a principi del curs escolar, i la final que tingué lloc el passat divendres. De la primera fase en sortiren 20 finalistes i dia 4 de maig  tingué lloc la final amb la presentació del plats davant un jurat. La prova va tenir lloc a les instal·alcions dels grans magatzem a Palma i  va consistir en la presentació (n'hi havia de ben originals, inclòs el d'en Toni), l'explicació de com havien fet el plat i el tast.
En Toni va resultar guanyador amb un original sorbet de figa de moro magníficament presentat, tot i les dificultats per elaborar-lo en aquesta època ja que ara les figues no són madures.
Ja veis com apunten les noves generacions, just aquests dies en què parlam de jornades gastronòmiques i de presentacions de nous restaurants de gran categoria.
Enhorabona Toni... ja ens passaràs la recepta!