Esperança i Abdón obren un nou "Es Japonès" a Cala Rajada










No, no es tracta que "Es japonès" s'hagi traslladat a Cala Rajada. De moment continuarà a la plaça de l'Orient de Capdepera i també serà a Cala Rajada. N'Esperança i Abdón han obert al passeig marítim (devora el Corona)  un nou establiment per a oferir especialitats japoneses de gran qualitat.
Dissabte, dia 5 de maig, van inaugurar el restaurant per a clients i amics. El local, com podeu veure a les imatges, ha quedat molt bé, sobri i elegant, molt funcional i amb una ampla terrassa.



El dia de la inauguració poguérem gaudir de la companyia de molts de coneguts de Capdepera i Cala Rajada que s'aproparen per tastar les delicioses especialitats preparades per a l'ocasió. Entre tanta gent, poguérem veure el conseller de Turisme del Govern Balear, Carlos Delgado, i el president de l'Associació Hotelera, Joan Massanet, que compartiren taula.
Com podeu imaginar, va ser una festada, en un ambient molt agradòs al qual contribuí l'amabailitat dels amfitrions, que donaren la benvinguda a tots els convidats.

Des de Cap Vermell els desitjam molta sort.