Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2433



El 42% pensen que són uns inútils i el 35% que anteposen els interessos particulars als dels representats.

Això fa mal. Sort que els polítics no llegeixen CAP VERMELL.

 

És una gran sort que els qui responen a les preguntes de l’enquesta siguin del grup dels indignats. Si fossin una mostra representativa de l'electorat, el daltabaix sería monumental: el 78% tenen una molt mala opinió dels polítics.

El 42% pensen que són uns inútils i el 35% que anteposen els interessos particulars als dels representats. Això fa mal, tanta sort que els polítics no llegeixen el CAP VERMELL VIRTUAL.

Per a més d’un 8%, la política és un arcà indesxifrable que es guia per paràmetres celestials o bé infernals; però en cap cas per la lògica i sentit comú terrenal.

S’han escolat a l’enquesta 11 predicadors de l'Adveniment del Setè Dia. Ningú, ni els propis publicistes, creu en absolut que l’arribada d’un nou partit al govern solucioni la crisi. Es pot tenir fe en moltes coses, materials i espirituals, però amb aquesta afirmació, no. Com deia  “El Gallo”: “Lo que no pué ser no pué ser... i ademá é imposible”

Tot i que els que han coincidit que els comptes municipals són un tema menor i no preocupen al ciutadà són molts pocs, 5,6%, els enquestadors pensen que aquest és el sentir de la majoria de la població, i no el de qui responen les preguntes, ja que l’interès a demanar explicacions als representants és inexistent, a no ser que aquesta exigència es faci a través de mitjans secrets.

Queda per saber, ja ho esbrinarem, quines són les ocupacions més importants a què es dediquen els regidors. De moment, tres persones saben que es dediquen a  qüestions més prioritaries però, quines són? A on són? Què són? Ja hi ha tema per a una pròxima enquesta...

I a continuació l'enquesta:

Per què cap regidor explica a la ciutadania els comptes municipals?
Perquè no en tenen ni idea.
83 42.8%
Per protegir el seu sou
69 35.6%
No ho sé. És impossible endevinar-ho
17 8.8%
Perquè d'aquí a dos mesos governarà el Partit Popular, s'acabarà la crisi i per tant no ho paga.
11 5.7%
Als ciutadans no els preocupen les finances municipals
9 4.6%
Tenen altres ocupacions més importants
3 1.5%
És un tema menor, intrascendent
2 1%

Nombre de votants :  194
Primer vot :  dimarts, 4 d'octubre de 2011 20:47
Darrer vot :  dimecres, 19 d'octubre de 2011 06:07