Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 1295
Una associació consolidada que sempre mostra múscul i valora la tradició.
.


Va ser divendres 10 dels corrents al Restaurant de Can Pistoleta de Cala Millor, hi van assistir uns cent quinze comensals entre socis i simpatitzants de la Penya, va tenir lloc el sopar anual d'aquestes dates que ens té acostumat la directiva del club des des de fa trenta-quatre anys. Toni Bauzá de president vint-i-dos anys i dotze amb Joan Carles al capdavant de la junta directiva.


En primer lloc, abans del sopar el president va dirigir unes paraules de benvinguda als assistents recordant-los els trenta-quatre anys des de la seva fundació, per la qual cosa l'any vinent es complirà el trenta-cinc aniversari que mereix una cosa especial.



Juan Carlos va agrair als directius i ajudants la seva tasca, ja que darrerament tenen més compromís amb la Penya per la qual cosa organitzar esdeveniments és més fàcil. De moment tenen programada per a futures dates, la tradició de cada any, una torrada i una paella.



El president també va informar que segons els estatuts de la Penya l'any dos mil s'havien de celebrar eleccions, però a causa de la pandèmia s'han endarrerit, es posarà data per a aquesta temporada i el soci es podrà presentar que per antiguitat tingui dret.



Juan Carlos i la seva junta directiva van presentar la dimissió. El fins ara president va expressar la seva intenció de tornar-se a presentar, tots els assistents posats drets li van dedicar una forta ovació.

Un cop acabat el sopar van tenir lloc sorteigs per a tots els assistents
Els agraciats van ser:

Foto 1 Una cistella nadalenca - José María Sánchez

Foto 2 Un xandall - Miquel Carrión


Foto 3 Una camiseta - Dennis Tous


Foto 4- Cistella i amb samarreta del Reial Madrid –Izan Mateo Infante

Per arrodonir la vetllada es van sortejar exclusivament per socis de La penya un viatge a Madrid i una gran cistella de Nadal

Foto 5- Un viatge a Madrid- Soci 90 Francisco Martin Molero
Una gran cistella nadalenca – va recaure en el soci número 12 – Juan Vicens (epd)
Juan fa uns anys ens va deixar però els seus familiars segueixen pagant puntualment la quota de soci. S'acordà lliurar l'obsequi a la seva senyora, detall que tot el públic va aplaudir.



Al final es va tenir un regal per als nens de familiars socis de la Penya sortejant per a ells una samarreta a triar, els afortunats van ser per al soci 6 Pérez Gómez i el número 70- Corraliza.

BEST