Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 1045
El jove pastisser gabellí explica a aquesta revista de restauració la seva trajectòria professional

 

D’un temps ençà, és una satisfacció veure com Pep Vila ha sabut perfeccionar la seva carrera dins el món de la rebosteria. Ho conta a la prestigiosa revista «Salt & Pepper». Gabellí de soca-arrel, representa la quarta generació de pastissers i deixà el forn familiar que regentava per entrar al món de l’hoteleria a partir de l’any 2021 i llançà des d’allà tota la seva creativitat i bon gust que l’ha portat a competir per fer-se un nom dintre d’aquest món tan competitiu.

Primerament, les seves creacions culinàries són dignes d’artesania i ha aconseguit que la fruita es servís en tassons per raons pandèmiques. És un mestre en el seu art i la seva manera de treballar va cridar l’atenció d’aquesta publicació, on hi apareixen altres autors importants com puguin ser, per exemple, Mara Carrillo, Ryan Cope, Víctor Cedano i Luisa Colomé, a més d’altres chefs de renom. La revista va dirigida a les experiències que ofereixen els seus creadors d’aliments i begudes i representa una poderosa cadena hotelera. 

Seguidament, Pep Vila agraeix l’ajuda que hagi pogut tenir de chefs, auxiliars de cuina, etc, però també de la pastissera Isabel, quan estava a punt de jubilar-se. Les combinacions i els colors que empra Pep són màgiques i de tant en tant fa alguna publicació a Instagram. D’altra banda, ell és pastisser dins Alua Soul Carolina de Sa Font de Sa Cala. 

Finalment, el seu gran repte és el treball en equip, el pas de l’empresa familiar a l’hotel ha estat gran i Pep Vila ha requerit d’estar en contacte amb molta de gent.  El pastisser ha aconseguir tenir un gran aprenentatge, també amb el suport de la directora. Des de Cap Vermell li volem donar l’enhorabona i esperem que estigui satisfet amb el pas que ha volgut donar. Molta sort, Pep i endavant les atxes!

Joan Cabalgante i Guasp