Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 900
L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears lliuren els Premis Gastronòmics 2021 als professionals del sector de l’illa de Mallorca en el marc de la Fira d'Alcúdia.



L'Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears (APEGIB) ha lliurat aquest dissabte en el marc de la Fira d'Alcúdia, que se celebra aquest cap de setmana, els seus Premis Gastronòmics de Mallorca, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcúdia. Es tracta de les distincions amb les quals la premsa gastronòmica balear reconeix la labor de cuiners, restaurants i productors que han destacat durant l'any anterior.
Els guardonats són: Guillem Méndez, chef del restaurante El Olivo (Deià), el Celler Can Ripoll d'Inca (a la familia Gual, que el regenta des de 1969) i a Gérard Tétard que va aconseguir la primera estrella Michelin a Mallorca. 



Gerard, ja retirat dels fogons i que ha passat el testimoni al seu fill William ja ha rebut altres reconeixements del món de la cuina com el cullerot daurat el passat mes de març. Guardons i reconeixements més que merescuts. Enhorabona!