Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 1697

Un espectacle original de Broadway produït per Antonio Banderas, Teatro del Soho CaixaBank i John Breglio.











De tant en tant, ens fan saber la progressió d'aquells joves que partiren de Capdepera per veure món i ens adonam que el temps passa inexorablement, que es fan grans, que aconsegueixen fites importants i tornen a l'illa en grans produccions. Aquest és el cas den Pep Guillem Picó, a qui hem vist créixer entre les bambalines de na Claudia i ara ja forma part de les grans produccions de dansa. I a dir ver que ens alegram i molt! i més de veure que no perd la rialla.

Fa tres anys anunciàvem que treballava en el musical Anastasia, una gran producció de Disney. Ara vos podem dir que forma part del cos d'actors i actrius del musical "A Chorus Line"

Es tracta d'un espectacle físicament molt exigent Se sent, però, acompanyat per «24 o 25 persones i 14 músics» que composen una obra «que va ser estrenada el 1975 i té tot l'estil d'aquesta època, fins passos de ball que la gent feia a les discoteques de llavors.

El seu paper, Larry, és l'assistent de Zach, i en Guillem no pot evitar sentir-se molt identificat amb ell. «És el ballarí model del director, que està tota l'estona al seu costat i és posat com a exemple». Es tracta d'«algú amb formació amb molta base de clàssic i jazz», una cosa que comparteix en certa manera amb Guillem que ve de la dansa clàssica que va estudiar al Conservatori de Palma i que et dóna una disciplina gairebé militar. Larry és un personatge que està sempre aquí i respon bé, sap el que ha de fer en tot moment i ho fa.


La direcció i les coreografies originals són del conegut i prestigiós Michael Bennett, la qual cosa ja són paraules majors, però el fet que la companyia estigui sota el nom d'Antonio Banderas és també una gran responsabilitat per a tot l'equip.

El podeu reconèixer al vídeo?



Pel que fa a la trajectòria de Guillem, tot i comptar amb només 25 anys, compta ja amb set anys d'experiència en diversos musicals. El seu currículum de la web del musical diu:

Nascut a Cala Rajada, Mallorca, comença la seva preparació tècnica en l'escola Ballet Stylo, i estudia al Conservatori de dansa clàssica de Palma de Mallorca.
Va continuar la seva formació a l'American Academy of Ballet de Nova York ia The Harid Conservatory de Florida. A més, va cursar diversos anys de tècnica vocal i classes d'interpretació i va finalitzar els seus estudis sota la mà de SOM Produeix. Als seus 25 anys d'edat ha treballat en nombrosos musicals com Anastasia, el musical (Von Rothbart, Stage Entertainment); Frozen, Sing Along, Peter Pan (interpretant a John); Hèrcules, el musical al Festival de Teatre Clàssic de Mèrida; El mag d'Oz (interpretant a l'Home de llauna), La màgia de Broadway, o El Carrer 42 entre d'altres. Ha treballat en diferents produccions de dansa per a la Companyia de Teatre Principal de Palma de Mallorca, al Ballet de El trencanous i de Romeu i Julieta i en la Companyia BCN City Ballet, com a ballarí principal. És guanyador de el Premi Certamen Internacional de Dansa de Ciutat de Barcelona atorgat per Julio Bocca i guanyador en les olimpíades de dansa de Bulgària el 2013 amb el premi a la millor tècnica."