Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2149
Si voleu veure feinejar per fora vila en Pau Vives i xerrar de com viuran Sant Antoni sense festa els dimonis de Capdepera ja podeu veure on line el capítol 483 de dia 14/01/21


Aquí teniu l'enllaç: https://ib3.org/uepcomanam?pl=1&cont=a38b05a8-3fbf-40d8-829a-d89020fd45cb





Així s'anuncia el programa d'avui:

CELEBRAREM UN SANT ANTONI ATÍPIC, ENTRE PATATERES, TARONGES I CREMADISSOS 
T10 - 483 
Sinopsi
Aquesta setmana, l'amo en Toni Ballador, es mourà per Sa Pobla per veure com duen els marjalers aquests dies de pluja i de temperatures molt baixes. Farem tallades de patata per sembrar, veurem com anat l'anyada de la patata agostenca i xerrarem de com viuran els poblers un any sense la festa més sentida, Sant Antoni.
El nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà fins a l'Hort de Can Llissa de Capdepera, on feinejarà amb un jove agricultor i colliran verdura de temporada i per dur-la a associacions d'ajuda a gent necessitada. També collirem taronges i farem una torrada amb els seus companys, tots ells dimonis gabellins
.
Al rebost d'aquesta setmana, na Margalida de Campos, gran apassionada de la cuina mallorquina ens farà un deliciós braç de gitano amb botifarró.
A Manacor, coneixerem a un jove pagès i un company que sembraran lletugues i entre lletuga i lletuga, ens contaran la seva afició a les festes de Sant Antoni i com hi participen, un com a dimoni petit i l'altre fent de Sant Antoni.
I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.