Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 3746


Alguns demanen per què na maria per sa cuina?
Jo sols vos puc dir que sa cuina és el lloc on tot es cuina.

Començam!






El Cap Vermell està de moda. Tothom pren llum de na Pastora! Ara el Consell obri un canal a You Tube....vos sona? alguna coincidència? Fins i tot al serial “El cor de la ciutat” de TV3 un dels personatges vol obrir un diari digital. D’aqui dos dies qualsevol llogaret tendrà una revista digital (l’actualització diària és més questionable) i aquí estarem farts de votar les punyeteres enquestes que ens duen pel camí de l’amargura!!!!!


Els breus dels diario de Mallorca, que és allò gustós, com aquest article, i que tothom llegeix parla d'aquesta web i se recrea amb la VIMA. 

Image





 


Ja es va dir a l’únic programa de ràdio que ara per ara es fa a Capdepera, seria molt original un moll amb barques de colorins. Ben segur que aviat farien excursions sols per visitar el moll de Cala Rajada.




Per altra banda, no seria res extraordinari, les dones de mon, com jo, que hem tengut la fortuna de sortir de sa roqueta, saben que a l’illa de Burano (molt aprop de Venècia) les cases són de colorins. és un poble de pescadors on l’únic atractiu és visitar i veure aquestes cases.




Diuen que les pintaven d’aquests colors perque és un lloc que molts de dies hi ha boira i als homes els hi costava saber on era ca seva quan tornaven de pescar. Conten que les dones ho feren perque els homes no es colgassin amb la veinada!!!
Ai! homes!!!!

 


Això seria promoció turística. Ara bé, sempre hi haurà puristes que diran que això és hortera!

Jo sols don idees i en posistiu, pensau-hi una mica, si voleu o en sabeu!

Ja veig els anuncis. visitau el moll i de passada el castell. Ara per ara cap de les dues coses es publicita. Del castell en parlarem extensament molt aviat.

Una altra cosa:
Na Xisca que es passa el diari de dalt a baix ha reparat amb aquest breu.


Image


Què passa? Amb la crisi augmenten les necessitats sexuals dels homes? Jo diria que no, però igual és que si van aquí en arribar a casa ja no en tenen ganes.


N'Antònia que és la més jove i agossarada hi ha telefonat. Encara hem de treure conclusions. Ja vos ho contaré!


Continuam de reflexions:

Parlàvem del Cap Vermell, és per tot! No sé com ho fan! Ara a les butlletes del sorteig de l’Església. Jo me deman, per què no posen que ho publicaran al la revista Uep! Capdepera? o a la web municipal? 



I per cert, jo no sé per què necessiten una nova imatge. Na Bel, que és més de caire protestant, considera que a Déu s’hi pot anar sense intermediaris. Ara bé, hem de reconèixer que sense la imagineria religiosa moltes obres d’art no haguéssin vist la llum. O no?


Jo hi he jugat per això tan manit de fer poble i per que els regals són prou importants. Na Juanita, que a tot hi te que dir, troba que fe en l'Altíssim no ho sap, però en ells matiexos poca, poca, poca. Per que ho fan amb la saca i les matrius de les butlletes. No en combinació amb un sorteig oficial...


Per acabar, me n’han dita una de bona: resulta que als baixos de l’Ajuntament s’han preparat les voltes de l’antiga pressó per ampliar l’arxiu municipal. Què vol dir això? Evident, estimats lectors i lectores, que l’Ajuntament nou serà per una altra cojuntura. I això que tots els partits ho proposaven al seu programa electoral!!! Idò que pensisn les coses abans de dir-les! O no!



Llavors als polítics els sap greu que els hi diguin que són per donar de menjar a part (tot i que l’expressió no és molt mallorquina, és la que millor els defineix)

Acabaré: Per una o altra raó sonen noms de dimisió, que si n’Urdangarin, que si en Mateu Garau....i per cert aviat hi haurà noves sobre la piscina. Quan he errat?


Fins la propera!!!!