Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2169
El substituirà Mn. Francesc Joan Bernabéu Bonet. 


Escrit d'acomiadament Mn. Josep Ramon Ortega.









foto: Revista Sa Veu. Sóller





El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull Anglada ha signat amb data de 29 de juny diversos nomenaments eclesiàstics entre els quals hi ha el nomenament de Mn. Josep Ramon Ortega com a rector de Binissalem i Consell. Amb aquestes paraules ho ha fet saber:

Benvolguts germans, fa una setmana el Sr.Bisbe em va demanar un canvi en el meu servei a la Diòcesi de Mallorca, que des de fa dos anys exercesc a Capdepera i Cala Rajada. Ara em demana que sigui el rector de Binissalem i Consell. Agraesc de cor tota l'ajuda d'aquells qui heu estat més a prop meu en aquestes contrades i que heu estat imatge de Déu pels que ens envolten. Ara toca fer bolics altra vegada i començar una nova aventura... jo sol no puc, pero amb ELL (Jesús) si. Encara no hi ha dates concretes, però segurament acabaré el meu servei a Capdepera i Cala Rajada a mitjan mes d'agost per incorporar-me després a Binissalem i Consell.
Moltes gràcies a tots.

facebook Cristians Capdepera Cala Rajada

El substituirà Mn. Francesc Joan Bernabéu Bonet, un capellà jove, de 35 anys, de Palma, amb una cama curiablanquera per part de mare. Va fer el diaconat a Santanyí, ordenat l'any 2017 i, a l'actualitat era vicari de les parròquies de l’Horta, Port de Sóller, Biniaraix, Fornalutx, Bunyola i Palmanyola. COm altres vegades, molt probablement per Sant Bartomeu tendrà lloc el canvi.