Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2512

 Foc,

fills,

plenaris i

altres perletes.

   Aquesta setmana, sense cap dubte,  la notícia ha estat l’incendi de Cala Gat. Encara tenc el susto al cos (esglai, dirien els puristes). I gràcies a Déu que no s’havia apagat el foc i el Cap Vermell ja publicava la notícia. Això sí que és un servei públic i de qualitat!

   Però aquets al.lots van una mica atabalats i no han dit res del que ha estat. Jo sempre els ho dic: 
   -Manau feines!
  Personalment crec que tenen por de les meves cròniques... Bé jo, que som una xafardera, vaig enviar-hi a na Xisca, que viu per davora i li vaig dir que fes un parell de fotos. Mirau!!!



Image


Image


Image


   I el fill de na Juanita ha agafat el plànol del Google i ens ha fet aquestes imatges de la zona cremada. Guapo! eh? Nin, vals un món!. Aquest aviat fitxarà pel Cap Vermell i en plantilla.




 
  Ja tenien raó els del Cap Vermell en dir que eren 2 hectàrees. Ho clavaren, vaja! És a dir 20.000 m2 és a dir 100 m, de llarg per  200 m d’ample. Idò això poc més o manco ha cremat. D'altres pegaren pel cap gros i publicaren allò que els digueren, 7 ha. Fiau-vos de qui no trepitja el terreny!

   Molta feina i ben feta feren aquells homes que l'apagaren. Però..., el que hagués pogut passar sols que hagués fet una mica de ventet..., no vull ni pensar-ho!!!

  Per cert i continuant amb aquesta magnífica revista. Dues coses: Un dia vos prendran en Paco Galian. Mirau com comencen a tirar-li puu altres mitjans


Image

  I per cert, a la visita de n'Antich, m'han dit que no el convidaren a dinar. Lleig!!! Molt lleig!!!!
  D'aquesta manera ara sabríem el que va dir n'Antich i els altres que parlaren.
  Na Bel no acaba d'entendre  per qué hi conviden les associacions de terceres edats i altres comparses i a les altres associacions culturals, esportives o veinals mai no les conviden. Mirau-los:

Image

    Creureu que no hi pensen? I la resta són tan bon al.lotarros que no diuen res.


    I l’altre , l’enhorabona!!!!!!

   A la fí, després de mes d’un any, el PP publica en solitari el primer comunicat a aquesta revista digital. 





   Enhorabona al PP, als 6 regidors que s’han decidit a informar als seus votants a través d’aquesta finestra virtual. O es pensaven que ningú del PP llegia aquesta revista? 
   Jo estic més contenta que unes castanyetes perquè semblava com si encara no haguéssim paït lo de l’oposició.

   Ara bé, això no lleva que ara mateix els caiguin un parell de barrumbades:

Primera: han presentat 20 mesures per a controlar la despesa de l’Ajuntament. I ells, quines de les 20 compliren?
  N’Antònia troba que si ho proposa ha de tenir la vergonya de dir:
  - Jo no ho feia així, però m’agradaria que a partir d’ara ho féssiu d’aquesta altra manera.   


  Na Juanita i tot troba que te raó. Totes trobam que són mesures més que lògiques, però..., ja sabem què li va dir, l'ase al porc. O no?


   N’Antònia i jo escoltàrem el plenari i encara no ens en podem avenir.

   Al darrer plenari en Joan Prebe espetà que no es compleix cap ordenança, és més, diu que hi ha carreres il·legals de quads pels ANEIS (la foto no és d'aquí)



   En Gallego li contesta:
   -On? Quan?

   I ell diu:
   -No t’ho puc dir!!!!

  Ah, punyetero!!! Això és ser un bon ciutadà? Tenir coneixement d’infraccions o delictes i no denunciar-los al mateix moment que es produeixen o que se n’assabenta?
   Això, diu en Xesc, fill de na Bel, que estudia 3er de Dret, que amb aquesta actitud pública (es va enregistrar)  es fa còmplice del delicte. Idò, què vos pareix? L’han de multar?

Bé, si va a dir ver, llavors va rectificar una mica i va dir que li ho diria a nivell particular en acabar el plenari. (No se si això l’exhonera  -es diu així?- de l’anterior delicte). El cert és que es va fer el xulet innecessàriament. O no?

   I pel que fa a la UEP! Capdepera! jo els donaria la raó a l’oposició i encara hi afegiria. Perquè de mal feta que està ni tan sols diuen el que han fet. Ara, NODO tampoc, eh! Però això és el seu problema. Ja ho diu s’homo de na Bel: en repartir la següent, en trobaran més de les que deixaren!

   En Sureda diu que era una demanda social. Ha, ha, ha!!!!! quin panxó de rialles!!! no pot dir el doi més gran? Que digui que volen difondre el que fan, a la seva manera. Com tothom! I punt!!!

   I això de compartir espai o periodista... A quina institució ho ha fet o ho fa el PP? El cap de premsa de l’Ajuntament de Manacor, per exemple, difon els comunicats de l’oposició?

   Una mica de serietat, per favor. Tot i que ja sabem que a l’oposició es passa molt de fred.





Image


   I per acabar, ja ho diu na Fina, “alguna cosa es deu coure pel PP quan ell s’ha apuntat al grup de Delgado".

   Mira que li hem donat voltes! Alguna carta amagada deu tenir perque a aquest grupet no els agrada perdre ni 10 cèntims d’euro. Al respecte, me n’han dita una de bona: En els fastos dels 150 anys va dir “que els enemics estan en el teu propi partit, que en els altres partits hi tens adversaris polítics”.
   Què vos pareix aquesta? Vaig quedar de pedra! M’ho han confirmat tres que hi eren, perquè jo no gosava publicar-ho. Podem esperar qualsevol cosa! O no?


   Per acabar dues perles:


   Dia 20 d’agost, aquesta revista es publicava.
  L’empresa Melchor Mascaró durà a terme el nou servei de recollida de residus a Capdepera
   El cost del servei supera 1.300.000 euros

   Si voleu recordar la notícia:

http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&task=view&id=2505&Itemid=50

   Doncs bé, si jugau amb el llinatge de l’empresa separant la primera de les altres dues síl.labes veureu com es coneix aquesta empresa pertot arreu. Això no vol dir que sia bona ni dolenta.

   L’altra:


A la web de l’escolar, ja a la segona jornada, hi he trobat aquest comentari que faria empegueir a qualsevol:

Creemos que en unas semanas todo dará su fruto, y a los aficionados allí presentes nos gustó el comentario de motivación del Mister local desde el banquillo a sus jugadores:
" ¡ No metemos el pie con fuerza y cuando toca, parecemos nenas! "

¡ Ánimos y a seguir trabajando !







   Que s’ho facin mirar. I no val a dir que no tenen altra remei que aguantar aquest cronista, que si tal o qual... Ah! i l’Ajuntament, amb els doblers que els dóna també hauría de dir-hi la seva! Si és que procura pel bé general del municipi. O no?


Vagi bé i tapau-vos, els vespres!