Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2752
 Una besada a tots i a totes. He pogut descarregar la càmera de fotos i vos n'envio un grapat, d'aquestes curioses que m'he trobat a les meves passejades, i sempre amb les reflexions pertinents. Esper no suscitar massa enveges!

De tan lluny sembla que teniu un follón de ca'l Déu amb lo de na Rosario. Ara tothom li ha pegat per remugar de les festes... Coses de la crisi! 

Servidora esperarà a arribar i que me passin els partes sucosos i vos mostraré les fotos que ja he rebut a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
En primer lloc, quan vaig arribar a la platja de la Barceloneta (a Barcelona, evidentment) em vaig trobar amb aquest rètol. M'agrada, m'agrada, m'agrada molt!!!!

Image



A continuació em vaig donar el susto de la vida quan vaig veure les meves nebodes així. Vos promet que no és cap efecte Photoshop.


Image

Na Joana va anar de festa a Pollença i m'envia  la foto d'uns tassons guais! amb una adreça web

Image

http://www.elcivismesenvadefesta.com/

Vaja bona idea !!! Ho paga visitar-la. Allà veureu consells com aquests:

Image

Les festes són per recordar, no per oblidar!!!!

Aquest lema s'hauria d'emmarcar. O no?


Na Fina, que te complex de grassa (com la majoria de les dones) m'envià aquest acudit que no necessita paraules. Super!!!!!!





Jo vull fer-vos una mica d'enveja i mostrar-vos qui vaig tenir per la cuina alguns dies de les meves vacances.

Image

Recreau-vos tot el temps que calgui.

Ja ho diu na Bel, això no té preu! O no?

I per acabar, jo que començ a tenir problemes de retenció i he de visitar els llocs comuns amb més assiduïtat del que seria normal, mirau alguns indicadors més que creatius:

Image


Image


Image



Aquest darrer no sé què vol dir, però per Alemanya n'és ple. Sabeu per què?

Image


Una abraçada. A final de mes tornaré amb les xafarderies del poble. Per cert, lo de la ràdio ja ho vaig pronosticar. Hi haurà brou! Tan espès que es podrà tallar!
Jo, que cada matí escoltava en Biel, el trobaré a faltar.


Una abraçada ben forta

Siau feliços i no aneu a cercar na Maria per sa cuina