Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 4122



El local situat a l'inici del passeig de cala Gat que ha estat molt de temps tancat, acull un nou establiment dedicat a la restauració. Així el moll de Cala Rajada, i el mateix passeig, han canviat la deteriorada imatge de l'edifici abandonat. Recordem que el local es troba situat a la cantonada del passeig de Cala Gat amb l'espigó del moll, i que roman tancat des que es descartà com a oficina de la Reserva Marina de Llevant. Enguany Ports de les Illes Balears ho ha tret a subhasta per fer-hi una cafeteria.



Una bona noticia després que l'emblemàtic bar Marítim tancàs les portes. Roger i Juan Carlos, com a propietaris de la concessió, i Jose, com a cap de personal, es faran càrrec de Norai, que aquest és el seu nom. L'establiment mostra un ambient molt mariner, amb un disseny alegre i atractiu.



Ens han comentat que faran feina colze a colze amb els pescadors per a potenciar el consum de peix fresc de Cala Rajada, oferint la possibilitat de cuinar el peix comprat al despatx de la Confraria al mateix port.



Aquest cap de setmana inauguren. Els desitjam molta sort i èxit en aquest nou projecte.



L'inauguració va ser el diumenge dia 2 de juny, amb una gran festa amb paella inclosa, feta pels amics de les Festes del Carme.