Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2525
Amb Tomeu Arbona, al MADRID FUSION, davant més de 300 xefs






El Madrid Fusion s'ha convertit en un gran mostrador de les tendències culinàries a nivell internacional. I cada any Andreu Genestra sorpren amb propostes tan agosserades com efectives. Des de les arrels tradicionals planteja noves propostes. 
Andreu Genestra i Tomeu Arbona uneixen passat i present en un plat. Perquè cal conèixer les nostres arrels, el nostre origen, d'on venim, per així decidir cap a on anem.



Genestra utilitza el terme d'«involució» -en sentit positiu- per referir-se al tipus de cuina que defineix el seu quefer professional. «Ser creatiu prenent com a referència plats que es preparaven segles enrere», explica. O dit d'una altra manera, «es tracta de recuperar el que cuinaven els nostres avantpassats, barrejant-ho amb tècniques actuals». En aquest context, matisa que «no tot el tradicional és bo» i destaca que per sobre de tot li encanten «les coses ben fetes».
 De fet, aviat sortirà el llibre "les cuines de Cas Bombu" on ell hi ha participat en la recreació de més de vint plats del receptari de l'emblemàtic hotel.




 "A nivell culinari, Mallorca mai havia tingut tanta presència com ara en el panorama internacional", diu amb orgull n'Andreu, xef guanyador d'una estrella Michelin i que actualment regenta el restaurant Andreu Genestra, ubicat a l'Hotel Son Jaumell de Capdepera. A més, és el xef propietari del restaurant Aromata i el director gastronòmic de l'Hotel Es Príncep, tots dos situats a Palma.

Enhorabona!!!