Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2647
 Al llarg de les festes tothom surt al carrer i "la cosa" dóna molt per a aquesta secció. Ja he rebut diverses crítiques sobre lo llarg que s'arriba a fer aquest article, però ja sabeu que les xafarderies mai van soles i tothom s'hi vol afegir.

Me sap greu ser tan sulla en segons quins temes però és que més d'un s'ho hauria de fer mirar...

Som-hi!

PIXAR FORA DE TEST

Si començam pel principi he de dir que trob que dedicar-se a puntualitzar (i de quina manera) els pregons, es diu en bon mallorquí pixar fora de test. N'hi ha que diuen que no ho fa amb mala intenció, però tothom troba que calladet estaria més guapo. En tot cas no hi posaré cap foto. Els d'aquesta revista troben que això dóna joc, però algú que l'estimi de debó l'hauria de reconduir en els seus exabruptes. Dit queda!

BAR
Image
N'hi ha que pensen que les festes del Carme sense bar no serien res. Sempre està ple! D'altres, que el bar s'hauria de posar voltant l'escenari i així mai es quedarien sense públic. També n'hi ha que ho atribuiexen a la pomada tan bona que fan.


El que molts troben una passada és l'artanencada que han fet de despatxar els tiquets una hora lluny de la barra del bar. Jo no els llevaré raó.


SABATES
Image
Idò, què vos pensaveu?, que a les sabateres mai se'ls hi espenyen les sabates? Aquí teniu la prova. Pobre Adelina! I molt que patí! Per cert, mirau la cara de concentració d'en Miquel Sua al fons. N'hem de parlar!

SUA

La meva admiració p'en Miquel ve de lluny (amb el permís de na Recio). Home diligent i treballador, se'ns està desbaratant.

Image

Mirau quin canvi: de la feinada al mercat i sempre triomfador (al teatre)

Image

al despiste als assajos de la Coral. No és rar que n'Elionor el renyi!

Image

Ara, lo de Dj's no ha acabat d'anar lo bé que esperàvem. No defallexis, Miquel. De vegades costa triomfar, assaja i l'any que ve segur que anirà millor. Ja saps que amb el bar i en dia feiner no hi pots competir.



FUTBOL

Aqui teniu la foto feta p'en Tolo Ramón a la festa del Diario de Mallorca. Ara la secció d'esports va magra i ho hem de treure aquí. Per cert, en aquests actes els directius i entrenadors hi podien anar afaitats. O no?

Image

DROGUES

Sense sortir del DM, cansats de sentir parlar de la connexió de Capdepera amb el trui de la droga de Son Banya aquí teniu emmanillat el presumpte personatge en questió a l'entrada dels jutjats. Foto DM, com he dit.


Image

MÉS FUTBOL

Lo d'en Grande ha estat gros. Diuen que el futbol mou molts de doblers (negres, i Capdepera no és aliena a aquest moviment. Mirau la foto i reconeixereu la panxa del directiu gabellí en plena transacció.

Image

LLIBRE

El poble en va ple. De lo preciós que va ser l'acte, de que be que ho feren els qui pujaren a l'escenari. De lo bona que fou l'aigua de València, de que no m'ho pensava... El que tothom tenia clar era que el llibre de poemes seria un èxit, perquè en Jaume Fuster tothom el coneix.


Image
... per cert queden tres dotzenes de llibres per acabar la primera edició. Si el voleu i no voleu
esperar a la segona edició feis via a reservar-lo (correu electrònic de cap vermell)


Lluny del glamour de l'acte, vegeu el poeta granera en mà unes hores abans...



Image

Ara bé, posats a ser asprius, jo deman: a quina hora colguen els nins petits en aquest poble? És normal anar a un acte com aquest amb nins petits? Coses de poble. També hi ha defectes mals d'erradicar, com el dels que arriben tard, van a seure i passen per mig de tothom i, a més, s'hi recreen cridant la companyera. No s'adonen que molesten? Que rompen tota la màgia d'un acte poètic? Que això no era una berbena?
Es veu que no. D'altres xep-a-xep, xep-a-xep no aturen de xerrar, ja les retrataré!, i quedaran retratats.


Image


Queden més coses, en acabar les festes tornaré, fins aviat!