Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2288
El xef Andreu Genestra al show cooking de la fira turística danesa.



Centenars de danesos s'han apropat al show cooking del xef mallorquí Andreu Genestra, emmarcat dins la fira turística danesa "'For Alle - The Danish Travel show', per conèixer els productes gastronòmics de Mallorca i veure les seves possibilitats culinàries.

La finalitat d'aquests actes de promoció, organitzats pel Consell de Mallorca és  que "els turistes danesos coneguin la gastronomia mallorquina perquè arribin a la nostra illa sabent el que es podrà trobar als nostres mercats, als restaurants i a les botigues".

A l'acte també ha estat present l'actor Pilou Asbæk qui exerceix d'ambaixador de l'Illa a Dinamarca i ha lloat tant els productes com l'illa de Mallorca. Asbaek va oferir la seva imatge al Consell de Mallorca el passat mes de setembre per iniciar una campanya de promoció de productes locals i diversificar l'economia de l'illa.



A banda de la bona acollida que ha tingut el
 show cooking entre els visitants locals, l'acte també hi ha despertat l'interès de la premsa danesa i els mitjans de comunicació locals s'hi han apropat per conèixer els productes locals. 

La promoció de Mallorca continuarà demà a la ciutat de Herning amb un berenar amb més de 300 persones. Per aquest berenar el Consell de Mallorca ja ha fet arribar oli, amb la col·laboració de la Denominació d'Origen d'Oli de Mallorca, perquè els assistents el puguin degustar. A l'estand també hi haurà altres productes mallorquins.