EL TEU 2016 SEGONS ELS ASTRES per l’Imma del Destí



Encetem un any nou i com sempre tendrem canvis i situacions diferents, cal estar atents i preparats pel que vindrà, per aprofitar tot el possible.


ARIES: en el vostre cas serà un any amb facilitat de viatges o desplaçaments, comunicacions amb l'estranger i facilitat en els idiomes, si us havíeu proposat estudiar-ne ja ho podeu començar a fer. El que no us recomano aquest any és que agafeu compromisos seriosos en el camp de l'amor, ja que poden ser una mica caòtics, ni un ni l'altre esteu massa preparats i les coses us poden sortir força diferents al que teníeu pensat, a vegades és millor deixar passar una mica més el temps per estar més segurs del que realment sentiu o voleu. A part de que econòmicament heu d'anar molt en compte, sobretot en el tema dels jocs d'atzar, no és un any gota bo per invertir en coses que estiguin penjant d'un fil, encara que n'estigueu ben convençuts i que ho veieu molt clar. Feu cas del que us aconselli la família i no us arrisqueu.
 
TAURE: serà un any de moltes incerteses en el camp dels sentiments i de les emocions. Sense anar-ho a buscar us veureu embolicats en situacions que no podreu entendre i en les que se us farà complicat prendre decisions concretes. Intentant no fer mal a ningú us veureu perjudicats i insegurs. El més recomanable és que al llarg de l'any busqueu coses que us mantinguin ocupats i amb les que aprengueu moltes coses que us ajudin a omplir la vostra vida d’activitats i moviment. Feu servir la vostra imaginació d’una manera senzilla i mecànica per sentir-vos més segurs. En el camp de la feina potser les coses no aniran massa lleugeres i us haureu d'esforçar més que mai, però no patiu que anireu endavant. Serà curiós perquè tindreu una facilitat de seducció important però en vistes de l'èxit val més estar quiet.    
 
BESSONS: tindreu contrastos molt exagerats al llarg d'aquest any. Per una banda se us accentua una facilitat de comunicació molt gran amb persones del sexe femení i lligades a la família, ja bé sigui la mare, la tieta, la iaia, la cosina, la germana, etc... però per un altre costat la diplomàcia no serà el vostre fort i acabareu amb enfrontaments verbals a la feina i amb els amics, cosa que no mola gaire. Si podeu mireu de pensar abans de dir les coses i mesurar una mica el nivell dels vostres nervis, que al cap i a la fi són els que us provoquen aquests moments difícils. La sort és que serà un molt bon any per estar bé a casa i per reafirmar els vostres sentiments amb la família. En tema de parella les coses poden anar molt bé i podeu arribar a sentir-vos ben recolzats per la persona que us estimeu, heu de ser agraïts.  
 
CRANC: tindreu plenitud en molts aspectes, però el que més destacarà serà el del comerç, tindreu un any ple de situacions en les que haureu de fer servei de la compra i venda de coses que no teniu plantejades actualment. No hi ha problema, senzillament heu de deixar que tot vagi arribant i es vagi posant sol al seu lloc. De fet no cal que us preocupeu de gaire res perquè serà tot bastant fàcil, això no vol dir que no tingueu cap problema, però si que a mida que hi hagin dificultats les anireu solucionant. Al llarg d'aquest any tindreu idees força divertides i tindreu ganes de fer coses ben diferents, val la pena que no us quedeu enrere i que us atreviu a viure experiències extravagants. No sou massa de corre riscos però necessiteu tenir impressions fortes i és un bon any per aquestes coses, però sense imprudències i amb seguretat.
 
LLEÓ:
 tindreu canvis en el camp de la feina i us serà complicat dominar les vostres emocions, sobretot la ràbia, per aquest motiu us demano que conteu fins a deu abans de saltar, més que res perquè us podeu trobar que la cosa acabi massa malament. En la feina és millor frenar les reaccions primeres sobretot si són massa dures. Al cap i a la fi la feina és un tracte entre el treballador i la persona que té el negoci, un necessita els diners i l'altre algú que li faci unes accions. És important que hi hagi un respecte entre les dues parts. Per els diners aquest any la cosa va prou bé, no us en sobraran però anireu més tranquils i en principi no se us veuen despeses descontrolades. Si més no el que us gasteu ja serà amb la consciència preparada. Compte amb els viatges llargs perquè us poden sorgir imprevistos que us faran sentir estranys.
 
VERGE: fareu molts plans de futur i encara que no els pugueu portar a terme els heu de guardar per fer-los en algun altre moment, perquè seran bons plans. Hi haurà molta facilitat de visió, cosa que us anirà molt bé per preveure com us aniran les coses sobretot en el camp de la feina, on la cosa anirà creixent de una manera ràpida i bona, amb tendències a tenir de triar entre varies coses o fins hi tot haver de dir no a alguna proposta, per falta de temps. L'aspecte que tindreu  pitjor és l'estat nerviós on haureu de buscar alguna solució, potser no serà fàcil però és de vital importància que hi poseu mà, ja que al llarg de l'any us pot acabar afectant a la salut. El més important és gaudir del que feu i riure tantes vegades com pugueu de les situacions en les que us aneu trobant i desfogar-vos sovint per no acumular tensions.  
 

BALANÇA: serà un any de dificultats i molts entrebancs, ja us podeu començar a preparar per anar sorteja'n els problemes. No és massa agradable el que us dic però és tal com es mostren els planetes en relació al vostre signe solar. Teniu uns aspectes que us condicionen a tenir moments de molta tensió i de moltes arrencades descontrolades. Normalment vosaltres no sou així i potser quedareu sorpresos de les vostres reaccions i després us sentireu fatal. Només us puc dir que intenteu respirar abans de fer cap pas en fals i mireu d’aprendre de totes les coses que us passaran. Si us ho proposeu i us calmeu podeu esquivar molts problemes i pot acabar sent un any fantàstic. És un bon any per potenciar el vostre món espiritual i buscar la manera d'entendre millor a les persones que us envolten.

ESCORPÍ: podríem dir que aquest any potser una mica diferent i complicat però també te coses bones que valdrà la pena viure. Començarem per les coses difícils que aniran relacionades en la feina. Heu d’intentar ser més responsables i fer servir la vostra capacitat de responsabilitat sense demanar gaire res. El que pot fer que les coses no funcionin serà la vostra falta de concentració i d’atenció, per tant ja sabeu que us toca. Si que tindreu èxit en el camp de l'amor i serà fàcil que trobeu amb qui compartir bons moments de la vostra vida, potser no serà per sempre però valdrà la pena. En tema de viatges la cosa pinta molt bé i per gota que pugueu agafeu l'avió i a fer kilòmetres s'ha dit, el canvi d'aires us ajudarà a veure les coses de diferent manera, aprendreu molt i coneixereu gent molt interessant, no us ho deixeu perdre.

SAGITARI: tindreu malentesos amb la família, cosa que se us farà complicat de portar. Dins de casa les coses no seran massa normals i les reaccions dels de casa seran massa surrealistes per arribar-les a entendre. Només us puc dir que no us hi capfiqueu, deixeu que pensin i diguin el que vulguin i no analitzeu res, potser en algun moment s'adonen de com s'han complicat les coses absurdament. En el món del teatre i de les representacions ho tindreu fàcil, o sigui que ja podeu fer passos per involucrar-vos a fer alguna cosa relacionada amb la interpretació. Tot i que tindreu sensació de fer-vos grans no serà un problema, us sentireu super bé i animats a seguir amb els vostres projectes i les vostres ambicions. Els fills, si en teniu, us donaran molts moments interessants i faran canvis importants i bons.

CAPRICORN: heu de mirar d'arreglar temes de casa al llarg d'aquest any, de vegades val la pena parlar i entendre les coses des d’un altre punt de vista. Però això ja és una feina personal que depèn de vosaltres mateixos. Tot s'ha de dir, és un any diferent en el que tindreu la necessitat de viatjar i d’obrir camins cap a llocs on no teníeu idea d’anar, serà fantàstic. La vostra imaginació us donarà sensacions importants i us farà estar molt desperts cosa que us serà interessant ja que aprendreu molt, també és recomanable que estudieu, ja que al llarg de l'any podeu avançar molt i recuperar coses en les que us havíeu quedat enrere. Heu d'anar amb compte sols amb una cosa, serà fàcil que us deixeu enredar en tema econòmic, heu d'estar una mica previnguts i ser una mica desconfiats en aquest tema, si més no per precaució.

AQUARI: hi hauran molts moviments relacionats amb els amics, ja us anirà bé perquè us donarà molta vida els embolics en els que us posaran i tot i que sentireu al primer moment que no en teniu ganes de històries després us sentireu molt bé a mida que vagin passant. Heu d'estar una mica pendents del pare que és possible que necessiti més de la vostra atenció. Aneu amb molta precaució amb els diners, de la mateixa manera que venen us marxen ràpidament i això us pot posar una mica nerviosos. Heu d’estar una mica al lloro i controlar per on passen. Si teniu alguna cosa de papers relacionada amb alguna institució, és possible que us sigui favorable aquest any, si ho podeu moure millor, seria per tema d'ajudes o de l'atur o bé de situacions relacionades amb temes legals, separacions o situacions vàries.

PEIXOS: serà un any en el que donareu molta importància al vostre aspecte físic, cosa que us portarà més maldecaps que alegries, ja que m'agafareu moltes manies i serà complicat que us sentiu bé. Us aconsello que passeu una mica del tema, una cosa és arreglar-se i l'altre és voler ser qui no ets. La sort és que quan us passin aquestes coses intentareu posar-hi la part còmica i fareu el possible per trencar aquesta sensació de malestar. Cuidar-vos si, però sense fer-ne cap abús. Tindreu molts bons consells de persones grans que tindreu a prop i en el vostre cercle d'amistats, seguir consells que us donin anirà molt bé, però si aquests amics o d'altres us demanen diners heu de ser capaços de dir que no, o si digueu que si, sigueu ben conscients de que no tornaran, els diners, serà com fer-los un regal i ja està.