Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 3117

Quin rebombori avui al poble! Si normalment, els dimecres al matí, el poble està ben animat amb el mercat, avui encara més, amb tot el trui dels famosos i la televisió.

Havíem sentit rumors que una productora vendría a gravar un programa, una sèrie, un reportatge,  no se sabia molt bé el què.

Una tropa de càmeres, micros i assistents deambulava per tot el poble, acompanyada per una regidora. Hem vist els famosos gravant al mercat, als bars, al carrer del Pla den Cosset, i fins i tot al Castell, on per cert les vistes, des del terrat de l'esglesieta, avui eren espectaculars.


El dia era ben clar, un cel preciós i la mar que no es movía un pèl, com un mirall, amb tot de tonalitats diferents que li donaven els corrents. 

Esperam que aquesta genteta en tregui profit, del paisatge, i hagin gravat imatges precioses.

Més regidors controlant el tema. Sembla que el projecte no és cosa de broma,  tots implicats. Ens han deixat ben clar que queda totalment prohibit publicar qualsevol imatge de la gravació d'aquest programa, cosa que respectam.

No obstant això, hem pogut parlar amb alguns dels càmeres i també amb Nacho Garcia Vega, cantant del mític grup Nacha Pop, que ha estat molt amable i proper. Se'l veia molt content de ser per aquí, un encant d'home.

Ens han comentat que es tracta d'un programa tipo "reality", de caire musical, però sense bregues, deia en Nacho. Altres participants (no els hem vist a tots, només alguns) són Manolo Tena, Antonio Carmona, Marta Sánchez, David de María..., fins i tot sabem on s'allotgen, però lògicament no ho direm, no volem ser responsables que hi hagi una allau de seguidors a les portes de l'hotel en qüestió.

La data d'emissió serà devers el mes de març i la cadena molt probablement serà Antena 3 (algú ha dit que encara no estava clar si Antena3 o La Sexta).

És una oportunitat magnífica de mostrar el poble a tot l'Estat, i més, com hem dit, gravat amb un dia claríssim i preciós, un d'aquests dies que conviden a fer el cafè a les terrasses. Una molt bona publicitat, sense cap dubte.

Ara només ens queda esperar per saber quin dia emetran el programa per la televisió.

Una admiradora del grup Nacha Pop va voler fer-se una fotografia amb en Nacho i ens va donar permís per publicar-la.