Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2906






Nou sistema de depilació púbica en proves










Recentment, davant la proliferació capil•lar en determinades zones corporals de les escultures d’en Joan Bennassar, ocasionades per un descebrat (que hen de fer, a cada poble n'hi ha un) els brigadistes més experts de la brigada municipal han estat assignats a la nova àrea de Depilació de l’ajuntament de Capdepera, àrea que, per manca d’un regidor o una regidora, de moment està sota el comandament del batle, potser la persona més adient per ser la que té menys pèls a la llengua.

Les primeres proves es van fer amb cera calenta i no van tenir èxit: es feia servir massa cera i no en quedava per als ciris del castell. A continuació es va provar amb maquinetes d’afaitar, però les ganivetes quedaven inservibles tot d’una, segurament degut a la duresa de la pedra, i el pressupost municipal no està per a aquestes despeses. La tercera via, més efectiva, consisteix a posar un raspall de pues a la punta d’una màquina elèctrica de fer forats i fer-lo girar a tota velocitat. Les primeres proves amb aquest nou mètode han estat afortunades, tot i que produeixen certa urticària a les zones afectades per l’erosió generada per l’utillatge.
A continuació de les proves esculturals es contempla la possibilitat de practicar aquesta mateixa depilació als individus de qualitats humanes inferiors que, amb tinta o pintura diversa, es dediquen a degradar mobiliari urbà, escultures i altres béns d’interès públic.


"On hi ha pél hi ha alegria" i no deixa de provocar un somriure les imatges, i més cert que "on no n'hi ha, que no en cerquin" llàstima que els recursos públics s'haguin d'emprar en desfer les malifetes d'un brètol. Un, que ja ho va provar a principis d'estiu i que a la fí ha aconseguit que li facin cas. Au idò. Aquí ho té. Si ja està content, que deixi d'emprenyar a la resta de la ciutadania que hem de pagar amb els nostres imposts els seus capricis, les seves necessitats de cridar l'atenció o ves a saber el què. Meam si qualque dia podrem ser un país on es respecti tot allò que està a la via pública.