Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2235
Aplegà devers 100 comensals davall el garrover de can Joan Llabata


La jornada comença amb el berenar del que, malahuradament, no tenim imatges. Llavors la neteja de les sípies és el més important. Mentre els pinxes miren i afaiten les gambes.





La sacsetjada final de la paella perquè tot quedi confitat. Mestres paellers Jaume Fuster, Joan Llabata i l'aprenent avantajat Miquel Lliteres "Sua" (que del vespre passat no es trobava massa bé).



La venda legal de camisetes del Carme, per tal de ser dels primers en lluïr-les.



I a fer plats, s'ha dit. En acabar una paella, comença l'altra.



No en quedà ni pels moixos.Es pogué repetí tant com es va voler, però tot s'acabà!



A continuació teniu les taules dels comensals, plats plens i en plena acció. No calen massa comentaris.











No publicarem les fotos de les coes per anar a cercar les postres per tal de no perdre l'amistat amb més d'un/una (nosaltres això ens ho podem permetre, a més de que ens conviden...)




 
En Ricard va batre tots els registres amb quatre plats de paella. És clar fou el darrer en acabar, però no perquè xerràs en excés (que també). Però en aquest darrer aspecte hi hauria molt que parlar, ja que el vi fa miracles.



La directora, fa la repassadeta particular a qui més qui manco. No vol ser fotografia per tal de no  mostrar les arrugues....encara no sap que l'arruga és bella.



I després d'un sentit discurs del president i amb un record especial per na Juanita Adrover, cantaren tot el repertori de després dels àpats i alguna altra...



Alguns acompanyants clàssics ja saben les cançons de tant d'escoltar-les i s'hi agefiren tímidament.



I, amb tot això se feren prop de les 17h. aplegar i...a esperar la llampugada! D'això es tracta.