Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2591
El local de Pasta-Pasta al carrer l'Agulla va ser el marc ideal pel sopar dels col·laboradors de la Duatló de Cala Rajada









Els organitzadors i el patrocinador de la I Duatló de Cala Rajada, Pasta-Pasta, van voler convidar als col·laboradors en l'organització i desenvolupament de la prova celebrada fa un parell de setmanes amb notable èxit de participació i organització.



El sopar va tenir lloc dia 12 d'abril al local de Pasta-Pasta del carrer l'Agulla, i consistí en un magnífic (i saborós) buffet preparat pels cuiners del restaurant que va fer les delícies dels comensals. Durant l'acte en Michel va donar les gràcies a tots per ajudar a dur a terme aquest esdeveniment esportiu i en Carlos Blanes va insistir en donar les gràcies a tots i recordar la importància de les empreses col·laboradores i dels patrocinadors, així com de l'equip humà que fa possible la prova esportiva. També va recordar que prest hi haurà la semi marató del Carme i a finals d'agost el triatló de Cala Agulla, convidant a tots a donar una mà.



La vetllada resultà molt agradosa amb la presència de un bon grapat d'esportistes locals en què, entre d'altres coses, es parlà de projectes i participació a proves esportives. Aquí teniu dos veterans: