Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 3971

"El president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, i el conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado, han mantingut una entrevista amb el president de Cap Vermell Hotel (empresa impulsora de l'Hotel Park Hyatt Mallorca a Capdepera), Antoni Mir, i el batle de Capdepera, Rafel Fernández. Annexam imatges de l'encontre, que té lloc a l'estand de les Illes Balears. (Nota de premsa del Departament de Presidència del Govern Balear)"


Que les "fires" són llocs de trobada de polítics i empresaris, ja se sap. Que són ocasions especials per establir contactes, intercanviar impressions. o fer negocis. Ara aquesta noticia és curiosa, si més no perquè podria haver-se celebrat (no és la primera vegada que se celebra una semblant) a Mallorca, però ves per on s'ha fet a Fitur, a Madrid. Quin missatge se vol transmetre? Sembla que l'Hotel Park Hyatt Mallorca vol invertir en formació d'hostaleria (segons hem pogut llegir) i les institucions allà reunides hi col·laborarien. Si és així, ho celebrarem.

Mentre volem deixar constància de que amb tantes notes de premsa que no diuen res; no en poden emetre una al respecte que ens expliquin de què han parlat i evitar malentesos?
Estaria bé que algú respongués.